دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
چهل‌سالگی انقلاب اسلامی/36

غیب‌پرور: انقلاب اسلامی در تاریخ دردانه است

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: اغلب انقلاب‌ها به‌دلیل غیردینی‌بودن به شکست انجامیدند اما انقلاب اسلامی به‌دلیل ماهیت دینی در تاریخ دردانه است.
کد خبر : 359523
BQ4K8365.jpg

سردار غلامحسین غیب‌پرور در گفتگو با خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره تفاوت چهل‌ سالگی انقلاب اسلامی با چهل‌سالگی سایر انقلاب‌ها، گفت: اگر انقلاب‌هایی مانند انقلاب کبیر فرانسه، انقلاب اکتبر روسیه و یا انقلاب چین را مرور کنیم، به این نکته مهم دست می‌یابیم که این انقلاب‌ها از متن مردم شروع نشده‌اند؛ زیرا یک گروه خاص بر کشور استیلا یافته‌ و یک کاری را در آن کشور شروع کرده‌اند، هرچند کار بزرگی انجام داده‌ باشند به عنوان مثال مائو در چین کاربزرگی انجام داده اما به‌طور کلی این انقلاب‌ها از متن مردم نبوده‌اند.


وی ادامه داد: انقلاب کبیر فرانسه هرچند به خیلی از تحولات اجتماعی منجر شد، اما چون از متن مردم الهام نگرفته بود، نتیجه مثبتی را در پی نداشت. همچنین علاوه بر اینکه تمامی این انقلاب‌ها ماهیت مردمی نداشتند، ماهیت و خاستگاه دینی هم نداشتند.


رئیس سازمان بسیج مستضعفین تصریح کرد: کانون جوشش انقلاب اسلامی دقیقاً متن مردم است و اگر بررسی کنیم، محال است کشوری را پیدا کنیم که پس از گذشت 40 سال همچنان میزان مشارکت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی مردمانش به چشم بیاید.


غیب‌پرور افزود: حتی اگر کسانی که جمهوری اسلامی ایران را قبول ندارند و یا منتقد آن هستند بر صندلی انصاف بنشینند سخنان من را تأیید می‌کنند.


رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه خاستگاه انقلاب اسلامی، خاستگاه دینی است، گفت: شخصی رهبری این انقلاب را برعهده داشته است که مرجع دینی مردم است. امام خمینی (ره) کسی است که به پشتوانه دین خدا، قرآن کریم و مکتب اهل بیت (ع) این انقلاب را آغاز و رهبری آن را برعهده گرفت و نیز پیروزی آن را رقم زد.


غیب‌پرور منشأ فکری سایر انقلاب‌ها را برگرفته‌ از مکاتب سیاسی و یا «ایسم‌ها» دانست که منجر به شکست شدند و در این خصوص افزود: به‌عنوان مثال کمونیسم یک اصول ماتریالیستی برای خودش دارد، اما خاستگاه آن توحیدی نیست، لذا اگر می‌خواهیم چهل‌سالگی انقلابمان را با چهل‌سالگی سایر انقلاب‌ها مقایسه کنیم باید این ملاحظات را لحاظ بکنیم تا یک تحلیل عمیق‌تری به دست بیاوریم و آن وقت متوجه می‌شویم که انقلاب اسلامی ایران در طول تاریخ دردانه و بی‌همتاست.


رئیس سازمان بسیج مستضعفین در ادامه به چالش‌های فراروی انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: جدی‌ترین آفتی که انقلاب اسلامی را تهدید می‌کند، زمانی است که پشتوانه مردمی خود را از دست دهد.


وی با طرح این پرسش که چرا دفاع مقدس پیروز شد؟ تصریح کرد: عامل پیروزی این انقلاب نه اسلحه بود و نه توپ و تانک بلکه عامل اصلی پیروزی در جنگ هشت ساله، حضور مردم در صحنه و پشتیبانی آن‌ها از انقلاب اسلامی بود.


غیب‌پرور ادامه داد: اگر مردم به تاریخ دفاع مقدس مراجعه کنند، به این نکته دست می‌یابند تا زمانی‌که بنی‎صدر، رئیس‌جمهور بود، هرگز او اعتقادی به حضور مردم در دفاع مقدس نداشت و می‌گفت که دفاع وظیفه ارتش است، اما از آن زمانی‌که مردم و بسیج به میدان آمدند، معادله جنگ به نفع ما تغییر کرد و توانستیم خرمشهر را از دست ارتش بعث عراق بازبستانیم و عملیات‌هایی مانند فتح‌‎المبین، طریق‌القدس، کربلای 4، کربلای 5، کربلای 8 و فاو اتفاق افتاد.


وی در پایان خاطرنشان کرد: طبق همان نسخه دفاع مقدس که حضور مردم عامل پیروزی ما در جنگ شد، امروز نیازمند حضور مردم در صحنه هستیم و تا زمانی‌که مردم این انقلاب را بخواهند، این انقلاب همیشه بیمه است و نباید از هیچ‌چیز ترسید، اما اگر خدایی ناکرده پشتوانه مردمی انقلاب کمرنگ شود، آن وقت جای نگرانی داریم که باید مراقب باشیم چنین اتفاقی نیفتد.


انتهای پیام/4079/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب