دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 ارديبهشت 1398 - 15:14
عضو هیئت علمی دانشگاه:

بهره‌برداری از معدن لیتیوم دوست‌دارانه‌ترین طرح محیط زیستی است

عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست گفت: ماده معدنی لیتیوم انرژی پاک فردا است و بهره‌برداری از این ماده معدنی دوست‌دارانه‌ترین طرح محیط زیستی است.
کد خبر : 359435
169f2be1ae39440cb3ad6f911e673bc1_XL.jpg

حمید سرخیل در گفتگو با خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در ارتباط با بهره‌برداری از منابع طبیعی و آسیب‌های آن به محیط زیست اظهار کرد: در حالت معمول اگر فعالیت‌های انسانی یک دهم درجه آب اقیانوس را به‌صورت محلی تغییر دهد باعث کشته شدن بسیاری از جانداران دریایی می‌شود، بنابراین هرنوع فعالیتی در راستای بهره‌برداری از طبیعت باید مبتنی بر هزینه و درآمد باشد. 


وی ادامه داد: این ارزش‌گذاری اقتصادی به این دلیل انجام می‌گیرد تا متوجه شویم آیا بهره‌برداری ما با هزینه آسیب‌های زیست محیطی در حالت تعادل قرار می‌گیرد یا خیر.


عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست تصریح کرد: علاوه بر ارزیابی‌های سود و زیان، سیاست‌، برنامه‌ کشورها و میزان بهره‌مندی آنها از مواهب طبیعی نیز در این تصمیم‌گیری‌ها مبنی بر بهره‌برداری از منابع طبیعی مؤثر است.


سرخیل در ادامه با بیان این‌که جهت‌گیری بهره‌برداری در حوزه معادن کشور می‌بایست در جهت بهره‌برداری از ماده لیتیوم معطوف شود، خاطرنشان کرد: لیتیوم انرژی جایگزین و پاک فردا است و می‌بایست این موضوع در قالب یک طرح پیشنهادی در اولویت شناسایی معادن در کشور مورد نظر قرار گرفته و ارزیابی شود.


عضو هیئت علمی دانشکده محیط زیست در پایان گفت: برای اکتشاف و بهره‌برداری از این ماده معدنی در طبیعت شاید در ظاهر تخریب صورت گیرد ولی نتیجه‌ مثبتی برای طبیعت در پی داشته و دوست‌دارانه‌ترین طرح محیط زیستی خواهد بود.


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب