دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
یوسف‌خانی مطرح کرد:

افزایش 10درصدی تلفات مرغ زنده و تداوم گرانی‌ نهاده‌های تولید

رئیس اتحادیه مرغ و ماهی تهران با اشاره به تداوم گرانی نهاده‌ها، گفت: وجود 15 درصد میزان تلفات مرغ زنده در یک دوره جوجه ریزی، گرانی مرغ گرم را رقم‌زده است.
کد خبر : 357558
یوسف خانی.jpg

مهدی یوسف‌خانی در گفتگو با خبرنگار حوزه کشاورزی گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه در شرایط کنونی میزان تلفات مرغ زنده در یک دوره جوجه‌ریزی در یک مرغداری به حدود 15 درصد رسیده است،گفت: میزان نرمال تلفات مرغ در یک دوره جوجه‌ریزی در فصول مختلف سال حدود پنج درصد است.


رئیس اتحادیه مرغ و ماهی تهران تصریح کرد: در شرایط کنونی هر کیلو مرغ منجمد و گرم دولتی به ترتیب 8900 و9800 تومان در بازار به فروش می‌رسند.


یوسف‌خانی اضافه کرد: در شرایط کنونی هر کیلومرغ در بازار آزاد تحویل کشتارگاه 13600 تومان، هرکیلو مرغ در بازار آزاد تحویل مراکز پخش 13800 تومان و هرکیلومرغ برای فروش در درب مغازه 14800 تومان است.


وی عامل دیگر گرانی نرخ مرغ در بازار را کمبود تولید دانست و تصریح‌کرد: بسیاری از مرغداران از افزایش قیمت نهاده‌های دامی در بازار گلایه دارند، به‌طوری‌که قیمت ذرت و سویا که از مهم‌ترین نهاده‌های دامی مرغداران محسوب می‌شوند، نسبت به ماه‌های گذشته حدود 100 درصد افزایش قیمت داشته است.


یوسفخانی گفت: در چهار ماه گذشته هر کیلو سویا در بازار حدود 700 تومان فروخته می‌شد اما در شرایط کنونی هر کیلو سویا کمتر از 1700 تومان نیست.


رئیس اتحادیه مرغ و ماهی تهران افزود: در دو ماه گذشته هرکیلو ذرت در بازار 2200 تومان بوده است که در شرایط کنونی هرکیلو ذرت 3700 تومان فروخته می‌شود.


انتهای پیام/4094/4083/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب