دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 بهمن 1397 - 16:21

بخور و نخورهایی برای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران راهکارهای تغذیه‌ای جهت پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی ارائه داد.
کد خبر : 355282

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، حسین ایمانی در ارتباط با راهکارهای تغذیه‌ای جهت مقابله با بیماری آنفلوآنزا و سرماخوردگی اظهار کرد: مصرف میوه و سبزی‌های حاوی ویتامین C در این زمینه بسیار توصیه می‌شود و در پیشگیری و مقابله با این بیماری مؤثر است.


وی افزود: مرکبات مانند پرتقال، لیموشیرین و نارنگی و سبزی‌هایی مانند جعفری، فلفل دلمه‌ای و گوجه حاوی ویتامین C است که مصرف آنها هنگام سرماخوردگی بسیار توصیه می‌شود.


عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد:‌افرادی که گرفتار سرماخوردگی بد و یا آنفلوآنزا هستند باید از مصرف غذاهای چرب و سنگین خودداری کرده چرا که این مسئله گوارش آنها را به خطر می‌اندازد و احتمال بروز تهوع را در بیمار تشدید می‌کند.


ایمانی گفت: مصرف غذاهای سبک در چندین وعده که حاوی سبزی و گوشت فاقد چربی باشد هنگام سرماخوردگی مناسب است و باید از مصرف آبمیوه‌های صنعتی، نوشابه و حتی آب‌های گازدار خودداری شود.


وی خاطرنشان کرد: مصرف شلغم به دلیل اینکه حاوی ویتامین C بوده و روی دارد بسیار هنگام سرماخوردگی توصیه می‌شود ولی لبو به دلیل دارا بودن نشاسته فراوان و هضم سنگین در این زمان باید کمتر مورد استفاده قرار گیرد.


منبع: فارس


انتهای پیام/4028/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب