دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 بهمن 1397 - 03:20
یک متخصص تغذیه:

اثرات جدی نگرفتن زنگ ورزش در مدارس/ توجه به تغذیه در زمان ورزش

یک متخصص علم تغذیه با بیان اینکه زنگ ورزش در مدارس جدی گرفته نمی‌شود، گفت: انجام نرمش‌های کششی در مدارس، بر سلامتی دانش‌آموزان تأثیرگذار است.
کد خبر : 355232

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش‌وپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، هرکسی، دلیلی برای ورزش نکردن دارد. بعضی‌ها خسته می‌شوند، بعضی‌ها خیلی درس دارند و فرصت ورزش کردن ندارند، بعضی‌ها سرما خوردن را بهانه می‌کنند  و برخی نیز حال ورزش کردن ندارند. اصلاً به خاطر همین است که در مدارس، زنگ ورزش را زیاد جدی نمی‌گیرند و این مسئله به نفع معلم‌هایی است که همیشه می‌گویند درس‌هایشان عقب است و  خلاصه آنکه زنگ ورزش را به دروس خودشان اختصاص می‌دهند.


مریم رحیمی در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا گفت: ایرادی که به  بسیاری از دانش‌آموزان وارد می‌شود، این است که ورزش را مختص تابستان می‌دانند و در مدرسه کمتر به ورزش اهمیت می‌دهند؛ اما این را باید بدانیم که باید ورزش را در دوران مدرسه نیز ادامه داد.


این کارشناس تغذیه در ادامه خطاب به دانش‌آموزان افزود: اگر در تابستان کلاس ورزشی رفته‌اید، تلاش کنید آن را در دوران مدرسه نیز ادامه دهید. ساعت آن را کم کنید، اما آن را حذف نکنید؛ به‌طور مثال اگر می‌خواهید فعالیت بدنی داشته باشید، خوب است که مسیری از خانه تا مدرسه را پیاده بروید تا بدنتان آماده باشد.


کارشناس ارشد فیزیوتراپی ورزشی در ادامه تصریح کرد: گاهی رفتن به پارک و نرمش و ورزش می‌تواند آمادگی بدن شما را حفظ کند. با پدر و مادر خود به پارک بروید و یک‌ساعتی را از وسایل بدن‌سازی، که در بیشتر پارک‌ها قرار دارد، استفاده کنید. این  کار را به‌صورت مداوم انجام دهید و ساعت مشخصی را به آن اختصاص دهید.


رحیمی خاطرنشان کرد: زنگ ورزش را در مدرسه جدی بگیرید و به آن به‌عنوان یک ساعت شاد نگاه کنید تا با لذت در این کلاس‌ها حاضر شوید.


وی با اشاره به اینکه ورزش‌های کششی در سن رشد بسیار اهمیت دارد، افزود: نرمش‌های کششی در این دوره بسیار تأثیرگذار است.


رحیمی ادامه داد: تلاش کنید بیشتر حرکت‌های کششی را انجام دهید تا رشد قدتان بیشتر شود؛ زیرا صفحات غضروفی استخوان‌ها در دوران نوجوانی باز است و هرچقدر با حرکت کششی، غضروف‌ها کش بیایند، رشد قدی بیشتر است.


این کارشناس فیزیوتراپی ورزشی تصریح کرد: توصیه می‌شود که در سن ۱۰ تا ۱۱ سالگی دخترها حرکت‌ها و نرمش‌های کششی را بیشتر انجام بدهند اما پسرها تا ۱۸ سالگی می‌توانند به رشد قدی خودشان کمک کنند.


وی خاطرنشان کرد: عدم انجام ورزش به بهانه درس زیاد، اشتباه است؛ زیرا ورزش می‌تواند آندروفین تولید کند و این ماده می‌تواند در افزایش یادگیری تأثیر داشته باشد.


انتهای پیام/4087/خ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب