دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 دی 1397 - 19:07
رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان:

برای بالا بردن امنیت غذایی تلاش می‌کنیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و سیاهکل گفت: با توجه به زیست‌بوم گیلان، در دانشگاه لاهیجان تلاش‌های زیادی برای بالا بردن امنیت مواد غذایی در حال انجام است.
کد خبر : 352644
image_2019_1_15-18_22_29_580_djN.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بیدریغ عصر امروز در نشست تخصصی سیستم هوشمند ارزیابی کیفی  برگ سبز چای در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان اظهار کرد: چای محصول استراتژیک گیلان است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و سیاهکل افزود: اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در حال انجام پژوهش  بر روی محصولات شیلاتی و کشاورزی هستند و در زمینهٔ توسعه چای حتماً نهاد تحقیقاتی و حمایتی مربوط به چای باید به دانشگاه آزاد لاهیجان کمک کند. 


وی توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه ملی چای را مهم دانست و خاطر‌نشان کرد: تعداد بالای واحدها، اساتید، کارکنان، دانشجویان در سراسر کشور مزیتی است که می‌توان با بهره‌گیری از آن بسیاری از مشکلات جامعه را حل کرد.


انتهای پیام/4117/ 4122/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب