رئیس دانشگاه آزاد لاهیجان:
برای بالا بردن امنیت غذایی تلاش میکنیم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و سیاهکل گفت: با توجه به زیستبوم گیلان، در دانشگاه لاهیجان تلاشهای زیادی برای بالا بردن امنیت مواد غذایی در حال انجام است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از لاهیجان، سیروس بیدریغ عصر امروز در نشست تخصصی سیستم هوشمند ارزیابی کیفی برگ سبز چای در دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان اظهار کرد: چای محصول استراتژیک گیلان است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی لاهیجان و سیاهکل افزود: اساتید، کارکنان و دانشجویان این دانشگاه در حال انجام پژوهش بر روی محصولات شیلاتی و کشاورزی هستند و در زمینهٔ توسعه چای حتماً نهاد تحقیقاتی و حمایتی مربوط به چای باید به دانشگاه آزاد لاهیجان کمک کند.
وی توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه ملی چای را مهم دانست و خاطرنشان کرد: تعداد بالای واحدها، اساتید، کارکنان، دانشجویان در سراسر کشور مزیتی است که میتوان با بهرهگیری از آن بسیاری از مشکلات جامعه را حل کرد.
انتهای پیام/4117/ 4122/پ
انتهای پیام/
رئیس واحد لاهیجان در گفتوگو با آنا مطرح کرد؛
برنامهریزی برای تبدیل واحد لاهیجان به قطب شیلات کشور/مرکز پژوهشی ریاضی راهاندازی میشود
رئیس دانشگاهآزاداسلامی واحد لاهیجان خبر داد:
تدریس 230 عضو هیأتعلمی و فعالیت 90 آزمایشگاه پژوهشی در دانشگاه آزاد لاهیجان
بیدریغ مطرح کرد:
فعالیت پژوهشی دانشگاه آزاد نویدبخش توسعه آموزش عالی
خوشحالرودپشتی تأکید کرد؛
مشکلات جامعه را با فناوریهای نوین حل کنیم
با استفاده مجدد از زبالههای زیستی: