دستگاهها در مقابل انتشار اطلاعات نادرست اقتصادی منفعل نباشند
به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا از پايگاه اطلاعرسانی وزارت كشور، عبدالرضا رحمانی فضلی در دوازدهمین جلسه ستاد اطلاعرسانی و تبليغات اقتصادی كشور با بیان اینکه رسانههای گروهی بهويژه صداوسيما در طرح مسائل و موارد اقتصادی بهويژه موضوعات مرتبط با بودجه سال آينده از افراد مطلع و آگاه در كنار نمايندگانی از دستگاههای اجرایی مربوط به موضوع دعوت کنند اظهار کرد: انتقادها بايد كاملاً منصفانه و كارشناسی ارائه شود، چراكه ارائه برخی اطلاعات ناقص بهرغم تلاشهای صورتگرفته برای برونرفت از مشكلات اقتصادی میتواند موجب قضاوتهای نادرست شود.
رحمانی فضلی گفت: دستگاهها در مقابل انتشار اطلاعات نادرست اقتصادی بهجای پاسخگویی، منفعلانه عمل نكنند؛ اگر اينگونه موارد مديريت نشود كار سختتر خواهد شد.
رئيس ستاد اطلاعرسانی و تبليغات اقتصادی كشور با اشاره به گزارش نهادهای عضو درخصوص تأمين نيازهای ضروری كشور افزود: برای جلوگيری از هرگونه سوء استفاده احتمالی بايد مراقبت لازم از مبدأ تا مقصد از سوی شبكههای نظارت و توزيع صورت گيرد.
رحمانی فضلی ضمن اشاره به جشنهای چهلمين سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی، از استانها خواست پيگير طرحهای بزرگ ملی و آماده افتتاح باشند.
وزير كشور با تأكيد بر تلاش ستادهای مجری طرحهای ويژه نوروزی برای تأمين نيازهای مردم در آستانه سال نو گفت: اصناف میتوانند با ظرفيت مردمی خود پای كار بيايند تا شاهد نشاط اجتماعی در آستانه ورود به سال جديد باشيم.
رئيس ستاد اطلاعرسانی و تبليغات اقتصادی كشور در بخشی از سخنان خود اظهار کرد: ستاد اطلاعرسانی و تبليغات اقتصادی كشور، نهادی نوپاست و در طول فعاليت خود تلاش كرده است با كمك ساير دستگاهها به بهبود روند كارها كمك كند؛ هر چند كه معتقديم اين ستاد میتواند در آينده، بهتر از این عمل كند.
وزير كشور در پايان به تلاش مذبوحانه دشمنان مردم ايران در سالگرد حوادث دی ماه سال گذشته اشاره كرد و گفت: به لطف خداوند و هوشياری مردم كشور، تحركات تبليغاتی دشمن نتوانست بر روحيه مردم اثر بگذارد و ضد انقلابيون وابسته به بيگانه بيش از پيش مأيوس شدند.
در اين نشست همچنين نمايندگان وزارتخانهها، سازمانها و نهادهای عضو ستاد نيز به تشريح آخرين اقدامات انجامشده در راستای اجرای مصوبات جلسات ستاد اطلاعرسانی و تبليغات اقتصادی كشور در زمينههای اطلاعرسانی بودجه سال 98، چگونگی تأمين كالاهای اساسی مورد نياز كشور و چگونگی نظارت بر فرآيند تأمين و عرضه اقلام ضروری مردم پرداختند.
انتهای پیام:/ ن
انتهای پیام/