دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 دی 1397 - 12:45
رئیس دانشگاه امیرکبیر:

کیفیت غذای دانشگاه امیرکبیر مشکلی ندارد

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در روند تهیه مواد اولیه و طبخ غذا مورد خاصی وجود ندارد و کیفیت غذاهای ارائه شده به دانشجویان مناسب است.
کد خبر : 351462
4ab14f557f694cdba234b35ed9827996.jpg

سیداحمد معتمدی در گفتگو با خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا در خصوص کیفیت فعلی تغذیه دانشجویان تصریح کرد: آشپزخانه دانشگاه را دو سال قبل و با هزینه‌ای حدود دو میلیارد تومان تجهیز کردیم و به‌صورت صنعتی مشغول به‌کار است و مشکلات مربوط به آن برطرف شد.


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: برخی دانشجویان بر کیفیت نامناسب غذا تأکید داشتند ولی پس از بررسی‌ها به این نتیجه رسیدیم که در روند تهیه مواد اولیه و طبخ غذا مورد خاصی وجود ندارد و کیفیت غذاهای ارائه شده به دانشجویان مناسب است.


جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در تاریخ 30 مهرماه سال جاری نسبت به کیفیت پایین غذای دانشجویی، تجمع اعتراضی برگزار کردند و رئیس دانشگاه امیرکبیر در همان زمان در واکنش به این تجمع اظهار کرد که رسیدگی به اعتراض دانشجویان در اولویت قرار دارد.


حل مشکل اینترنت در خوابگاه‌های دانشجویی


رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مورد وضعیت اینترنت در خوابگاه‌ها عنوان کرد: خطوط ارتباطی برای اتصال به اینترنت در گذشته با اختلالاتی مواجه بود اما در حال حاضر به لحاظ پهنای باند و تعداد دانشجویانی که از اینترنت استفاده می‌کنند، بهترین دانشگاه از نظر ارائه خدمات اینترنت هستیم.


همچنین مسئول شورای صنفی دانشگاه امیرکبیر  سال 94 بیان کرده بود که مشکل اینترنت در خوابگاه‌ها و برخی دانشکده‌ها به یکی از معضلات دانشجویان تبدیل شده است. 


انتهای پیام/4113/4123/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب