ارتباط مستقیم میان افسردگی و انزوای اجتماعی
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاههای جهان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تایمز هایر اجوکیشن، ارتباط اجتماعی عاملی کلیدی در جهان امروزی به شمار میرود، حال روانشناسان استرالیایی به این نتیجه رسیدهاند که تعامل اجتماعی میتواند مانع از ابتلای دانشجویان فقیر به افسردگی و بیماریهای مرتبط با سلامت روان شود.
نتایج یک مطالعه جدید از دانشمندان دانشگاه نیوکاسل نشان میدهد دانشجویان از طبقه کارگر جامعه نسبت به همدانشگاهیان خود احساس جدایی میکنند. این امر باعث میشود این دانشجویان در برابر علائم افسردگی آسیبپذیرتر باشند که میتواند روی مطالعات و نمرات آنها تأثیر منفی بگذارد.
ارتباط اجتماعی مکانیسمی است که طبقه اجتماعی و سلامت روان را بهم مرتبط میکند. طبقه اجتماعی تعیینکننده سطح ارتباط اجتماعی دانشجویان در دانشگاه است. بنابراین ارتباط اجتماعی یا عدم وجود آن نشاندهنده سطح سلامت روان دانشجو است.
در این مطالعه از 750 دانشجوی سال اولی دانشگاه نیوکاسل خواسته شد تا وضعیت اجتماعی خود را براساس ثروت، شغل و سطح تحصیلی والدینشان مشخص کنند. دانشجویان همچنین میزان زمان ارتباط اجتماعی رودررو، آنلاین و تلفنی خود با دوستانشان را گزارش کردند.
چند ماه بعد این آزمون مجدداً از 300 نفر از شرکتکنندگان گرفته شد تا نتایج دقیقتری به دست آید. براساس تحقیق جدید، زمان و هزینه از دلایلی هستند که دانشجویان از طبقه کارگر ارتباط اجتماعی مناسبی با دیگران ندارند. گفتنی است که عدم وجود ارتباط اجتماعی تأثیر بسزایی روی سلامت روان فرد میگذارد.
تحقیقات دانشمندان آمریکایی حاکی از آن است که کمبود ارتباط اجتماعی در دانشجویان از طبقه کارگر میتواند تأثیر منفی روی نمرات آنها داشته باشد. دانشمندان توصیه میکنند که تفاوتهای اجتماعی در دانشگاه کاهش یابد تا تأثیر منفی اختلاف طبقاتی در سلامت روان و نمرات دانشجویان از میان برود.
انتهای پیان/4021/
انتهای پیام/