دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 خرداد 1396 - 09:00
گاردین گزارش کرد

معضل سلامت روان دانشجویان در دانشگاه‌های انگلیس/ ترک تحصیل به دلیل مشکلات روانی سه برابر شده است

تعداد دانشجویانی که در انگلیس دانشگاه را به دلیل بیماری‌های روانی ترک می‌کنند در سال‌های اخیر بیش از سه برابر شده است.
کد خبر : 181880

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا به نقل از گاردین، داده‌های یک مرکز آمار آموزش عالی نشان داده است 1180 دانشجو که مشکلات روانی را تجربه کرده‌اند دانشگاه را در سال 15-2014 زودتر از موعد ترک کرده‌اند. این آخرین سالی است که داده‌هایش در دسترس عموم قرار گرفته است و افزایش 210درصدی را از سال 10-2009 نشان می‌دهد.


این آمار، خیریه‌ها و و متخصصان سلامت را بر آن داشته که نهادهای آموزشی را برای پشتیبانی بیشتر از این دانشجویان ترغیب کنند. نورمن لمب، وزیر سلامت سابق، این مساله را بحرانی مرتبط با سلامت روانی دانشجویان خوانده و تاکید کرده در دسترس قرار گرفتن بیشتر مشاوره‌ها برای دانشجویان باید به یک اولویت تبدیل شود تا از مشکلاتی نظیر اضطراب در میان دانشجویان بکاهد اما این خدمات با کمبود بودجه مواجه است.


داده‌هایی که گاردین جمع‌آوری کرده است هم نشان می‌دهد که تعداد دانشجویانی که درخواست مشاوره‌های روانی داشته‌اند در سه سال گذشته سه برابر شده است. این رقم در طی یک سال گذشته به 87914 نفر رسیده و 28درصد رشد داشته است. در 90 دانشگاهی که آمار خود را اعلام کرده‌اند تعداد این دانشجویان در سال تحصیلی جاری همین حالا هم از تعداد دانشجویان متقاضی مشاوره در سال گذشته عبور کرده است.


سرپرست مرکز خدمات مشاوره‌ای انگلیس بخشی از این افزایش را به این دلیل می‌داند که بیشتر از گذشته دانشجویان با بیماری وارد دانشگاه می‌شوند. این مرکز معتقد است دانشجویان جوان به دلیل آن که همه زندگی‌شان در شبکه‌های اجتماعی زیر ذره‌بین است برای موفقیت زیر فشار بیشتری هستند.


آن‌ها البته بخشی از افزایش را هم به این دلیل می‌دانند که آگاهی نسبت به خدمات مشاوره روانی بیشتر از گذشته شده است. اغلب درخواست‌های مشاوره به دلیل اضطراب بوده است. تعداد این دانشجویان در سه سال گذشته 43درصد رشد داشته است. هم‌چنین تقاضای مشاوره به دلیل افسردگی در همین مدت 39درصد افزایش یافته است.


با این حال برخی از دانشگاه‌ها تعداد مشاوران خود را کاهش داده‌اند و در اغلب آن‌ها تعداد مشاوران برای پاسخ دادن به این درخواست‌های رو به افزایش کافی نیست.


دانشگاه کاردیف در ولز بیشترین افزایش را در این زمینه داشته است و در چهار سال گذشته تعداد دانشجویان متقاضی مشاوره در آن 96درصد رشد داشته است که حدود 12درصد از کل دانشجویان این دانشگاه را شامل می‌شود. با این وجود مدیر خدمات دانشجویی این دانشگاه معتقد است این افزایش به دلیل فعالیت آن‌ها برای ترغیب این دانشجویان برای استفاده از این خدمات بوده است.


بالا رفتن تعداد تقاضاها، زمان انتظار بیماران برای استفاده از خدمات مشاوره را هم بالاتر برده است و در بسیاری از دانشگاه‌ها دانشجویان حداقل 7 روز در انتظار می‌مانند؛ مساله‌ای که مراکز خیریه دانشگاهی و متخصصان روان، تلاش خود را برای حل آن آغاز کرده‌اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب