دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گزارش متفاوت آنا بخوانید؛

دانشجو و استاد علیه عملیات فتنه

برخی از جریان‌های سیاسی اصلاح‌طلب که خودشان به همه برچسب عالیجنابان سرخ‌پوش داده بودند، خون دانشجویان را ابزار سیاسی خود قرار دادند.
کد خبر : 348488
636817911046243963_lg.jpg

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا؛  محمدعلی حسن‌نیا- سوار شدن سیاسی بر موج اتوبوسی که رنگین به خون دانشجویان است، برای بعضی از سیاست‌مداران، مردم و اهل تعقل، شاید تازه و جریان نو به نظر می‌رسد، اما این برای نخستین و آخرین مرتبه نیست که جریانی سیاسی خاص از خون‌ عده‌ای، برای خود بازی تخت و پادشاه درست می‌کند.


این جریان همان افرادی هستند که در اوج گرفتاری و جزغاله شدن آتش‌نشانان شهید در ساختمان پلاسکو از توئیترهای خود اتاق عملیات و هشتک استعفا می‌زنند، ولی مدیران جهادی و پای‌کار نشان دادند به‌ جای توئیت باید در میدان عمل فکر نجات هموطنان بود.


اتوبوسی که برای علم و دانش از ارتفاع دو هزار متری سرازیر شد، بر اثر غفلت 30 ساله مدیران، مسئولان و بی‌توجهی به خون تبدیل شد و راهی برای انتقام‌گیری سیاسی پدرخوانده‌ها! گروه‌‌های خاص از جریان سیاسی که همواره از خون دانشجو، کارمند، آتش‌نشان، بازاری و کارگران برای خود موج می‌سازد، این بار به سراغ مُلک خود آمده‌اند تا از این طریق بتوانند بخشی از آلام دردهای خود که از سفره‌ای ارثی کوتاه شده است، تسکین دهند.


هفته گذشته بود که اتوبوس دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بر اثر عوامل مختلف از جمله وجود ساختمان‌های تحصیلی دانشگاه در ارتفاع هزار و 800 متری، نبود گاردیل مناسب، وجود اتوبوس‌های فرسوده و برخورد با جسم بسیار سخت از بین رفته و 10 جوان دانشجو این دانشگاه جان به جان‌آفرین تسلیم کرده تا جامعه بزرگ دانشگاه آزاد در غم این دانشجویان عزادار شوند.


از طرفی دیگر جریان رسانه‌ای وابسته به جریانی خاص شروع به انتقام‌گیری سیاسی کردند و در این مسیر از هر دروغی برای روپوش بر اقدامات خلاف جریان سیاسی خود در مدیریت قبلی دانشگاه آزاد استفاده کردند. در همین رابطه برخی از روزنامه‌های زنجیره‌ای اصلاح‌طلب با تیترهای درشت جان‌باختن دانشجویان را دست‌مایه عملیات سیاسی خود قرار دادند و برخی از سایت‌های دیگر این جریان وابسته به برخی از سیاست‌مداران فوت شده و در حیات دروغ‌هایی درباره شعارهای دانشجویان را پررنگ کردند. آنها قصد داشتند با ایجاد یک عملیات فریب و فتنه‌‌گرانه دانشگاه را به میدان 18 تیر 1378 تبدیل و دانشجویان را به میدان‌گاه سیاست‌بازی خود بکشانند.


به راستی باید واکاوی شود که قصد این جریان سیاسی از حمله به دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟ آیا آنها قصد دارند که برخی از فسادهای خود در زمان‌های سابق را سرپوش بزنند؟ یا می‌خواهند با جوسازی ریل شفاف‌سازی در دانشگاه آزاد را مختل کنند؟


این در صورتی است که دانشجویان آزادی‌خواه واحد علوم و تحقیقات که به دعوت برخی از جریان‌های ارزشی و مطالبه‌گر برای امور صنفی و برخی از خواسته‌های به حقشان در میدان حاضر و تجمع کردند، به دنبال هیچ جهت‌گیری سیاسی نبودند، ولی برخی از نفوذهای جریان سیاسی اصلاح‌طلب در میان دانشجویان رفته و شعارهای ساختار‌شکنانه سر می‌دهند که اندکی بسیار کم بودند و خود همان دانشجویان اهل مطالبه و تحقیق به این دسته بسیار معدود می‌گویند ما کاری با سیاست‌بازی نداریم و حرف دانشجویان خواسته‌های صنفی برای رسیدن به رفاه دانشجویی بیشتر است.


این جریان سیاسی در تکی عملیاتی از چند روز گذشته از دانشجویان و مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی متحمل شده و سردرگم و پریشان خاطره می‌شوند و شروع به دروغ‌سازی رسانه‌ای مانند زیرگرفتن دانشجویان توسط مدیران دانشگاه آزاد اسلامی کرده که بلافاصله خبر خود را حذف می‌کنند و تصاویر واقعی نشان می‌دهد، دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همان زمان در میان دانشجویان قرار داشته است و مانند استادی که داغ شاگردان خود را دیده، در حال صحبت و شفاف‌سازی است و برخی کدهای محرمانه به دانشجویان می‌دهد تا بدانند که مدیران قبلی چرا در زمین بالای دو هزار متر دانشگاه ساخته و یا تله‌کابینی که به شرکت یک‌روزه سپرده‌اند از کدام سیاست‌ها و دستورهای مدیریتی نشأت گرفته است؟! 


این اتفاق دردناک یک پیام مشترک در دانشگاه ایجاد کرد و این بود که رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به‌ عنوان استاد و دانشجویان داغدار هیچ‌کدام در دام فتنه‌ای جدید گرفتار نشدند.


انتهای پیام/4082/4071/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۴
۰
دانشکده های علوم و تحقیقات باید به فضای مسطح و بدون شیب و خطرانتقال بیابد .
جمشید پیرهادی
France
سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰
۰
با سلام بنده حدود ۲۵ سال است که با دانشگاه همکاری دارم در واقع اگر مشکلی هست که هست نباید یقه روسای جدید را بگیریم اینها که تازه آمدند و از بیرون هم آمدند و اطلاعی از وضعیت و مشکلات ندارند تا بخواهند اشنا بشوند به زمان نیاز دارند . اگر غیر از این هم بود باید بگم این دانشگاه انقدر بزرگ هست و آنقدر مسایل داخلش هست که هیچوقت کسی فکرش به اینجا نمیرسه که نکنه در گوشه ای از این واحدها اتفاقی بیفته این همه هواپیما و ساختمان و قطار و ماشین تصادف کردند کدام یک از مسئولان مربوطه اومدند عذر خواهی کردند؟در کدامیک از این حوادث تظاهرات راه افتاد و مسئول مربوطه اومد عذر خواهی کرد ؟ گاهی خیلی عجول می‌شویم و از روی احساسات تصمیم میگیریم و انتقام کارهای گذشته را میخواهیم از مسئولان جدید بگیریم و این عادلانه نیست
علی مطهری
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۸
۰
باید مقر اصلی یعنی مدیریت های 30 سال قبل را بازجویی کرد
محسن
Iran (Islamic Republic of)
سه‌شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۸
۰
من از این اتفاقی که افتاده خیلی ناراحت شدم ولی اینکه واقعا این همه اعتراض و رسانه ای میشه و .... خیلی در از انصاف است. این همه اتفاق تو این همه جای مملکت میفته هیچکی هیچی نمیگه دیشب تصاویر حضور ایشون در بین دانشجویان رو دیدم از تلویزیون. واقعا لحن دانشجویان خوب نبود. بنده خدا اقای تهرانچی اومده بین دانشجویان اونوقت اینجوری حرف میزنند.
و خوبه اقای تهرانچی تازه در این پست رو به عهده گرفته اند و در خانواده به این بزرگی .....
آدم تو یک خونه با 2 الی 3 نفر زندگی میکنه هر روز یک اتفاق میفته حالا تو این جامعه به این بزرگی. باید ادم انصاف داشته باشه.
قالیشویی ادیب