تولید محصولات گیاهی در کارخانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک
به گزارش خبرنگار حوزه علم،فناوری و دانشبنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، امروز دهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فنبازار در ساعات پایانی خود به سر میبرد. در این نمایشگاه 199 واحد فناور از دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی کشور حضور داشتند تا محصولات دانشبنیان خود را در معرض دید بازدیدکنندگان قرار دهند. در این میان دانشگاه آزاد اسلامی نیز در فضای 3 هزار متر مربعی محصولات فناورانه واحدهای دانشگاهی را به نمایش گذاشت. غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی برای ارائه محصولات گیاهی از جلوه خاصی در میان غرفههای دیگر برخوردار بود.
غلامرضا نادری نماینده غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی به خبرنگار آنا درباره ارائه محصولات در این غرفه گفت: 35 نوع محصول در نمایشگاه امسال ارائه شده که شامل عرقیات گیاهی، اسانسهای گیاهی، شربت گیاهی، دمنوش گیاهی، چاشنیهای غذایی است.
وی ادامه داد: در دانشگاه اراک توانستیم به کمک مسئولان دانشگاه و دانشجویان یک کارخانه ایجاد کنیم. این شرکت در قالب شرکتهای دانشبنیان مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اراک ایجاد شده است.
کاهش 2.5 کیلویی وزن بدون رژیم غذایی!
وی همچنین درباره چند محصول رونمایی نشده دانشجویان اراکی گفت: چند محصول در مرحله ثبت اختراع قرار دارد که یکی از آنها پک لاغری است که متقاضیان میتوانند از طریق آن بدون گرفتن رژیم، ماهیانه 2.5 کیلو وزن کم کنند.
مسئول غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی بیان کرد: همچنین یکی از محققان ما توانسته یک سوسیس گیاهی تولید کند که در جشنواره خوراکیهای کشور مقام ششم را کسب کند.
نادری گفت: یک نگهدارنده گل توسط پژوهشگران دانشگاه آزادی استان اراک تولید شده است. تنها تولیدکننده نگهدارنده گل کشور هلند است اما محققان ما توانستهاند با استفاده از مواد داخلی و با یکچهارم هزینه نگهدارنده گل برای گیاهان شاخه بریده تولید کنند که قابلیت نگهداری گل به مدت 20 روز را دارد.
فعالیت دو مزرعه گل محمدی و نعناع ارگانیک در دانشگاه آزاد اراک
وی درباره برنامههای سال آینده تصریح کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی اراک دو مزرعه گل محمدی و نعناع وجود دارد که این دو مزرعه برای دریافت گواهی ارگانیک باید یک سال دیگر صبر کنند. این دو مزرعه بهمدت چهار سال از هیچگونه سم و کودی استفاده نکردهاند و کاملاً ارگانیک هستند. هدفمان این است که سال آینده سطح زیرکشت این محصولات را افزایش دهیم.
مسئول غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی با اشاره به تقویت هلدینگی که توسط دانشجویان دانشگاه اراک اداره میشود، گفت: قصد داریم این هلدینگ را تقویت کنیم. این هلدینگ اکنون توانسته محصولات مزرعهداران را به کارخانه دانشگاه هدایت کند و از طریق غرفههایی که در دانشگاه و همچنین خارج از دانشگاه وجود دارد، محصولات را به فروش برساند.
انتهای پیام4060/4040/پ
انتهای پیام/