تولید بستهبندی گوشت زیستتخریبپذیر در دانشگاه آزاد اسلامی
فاطمه هدایتیراد در گفتگو با خبرنگار آموزشی پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا درباره پایاننامه خود که بهعنوان پایاننامه برتر واحد علوم و تحقیقات شناخته شده، اظهار کرد: موضوع پایاننامهام بررسی خاصیت ضدمیکروبی فیلم پلیارتان پایه آبی کفیران حاوی اسانس آویشن و رزماری در گوشت شترمرغ بود.
وی افزود: این پایاننامه با عنایت خداوند و استادان در دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی به بار نشست و چهار مقاله ISI از آن استخراج شده و قرار است که از این طریق با کمک یکی از شرکتهای دانشبنیان طرحی تهیه شود.
دانشآموخته علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ادامه داد: این بستهبندی خاصیت زیستتخریبپذیری دارد در محیط زیست تجزیه میشود و با توجه به اینکه به آن اسانسهای گیاهی تزریق کردیم، نگهدارندههای طبیعی دارد. این نگهدارندهها باعث میشود که گوشت مدت زمان بیشتری باقی بماند.
هدایتیراد بیان کرد: این بستهبندی که در گوشت شترمرغ آزمایش شده است، برای تمام گوشتها نیز قابل انجام است. قصد داریم که این بستهبندی را برای گوشت مرغ و گوشت قرمز هم استفاده کنیم.
وی درباره تجاریسازی این طرح گفت: صحبتهای اولیه انجام شده، امیدوارم بتوانیم این طرح را به مرحله تجاریسازی برسانیم.
دانشآموخته علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات درباره اعتبار مورد نیاز این طرح گفت: قیمتها نوسان زیادی دارد و نمیتوان قیمت دقیقی ارائه داد. ولی قطعاً با بستهبندیهای فعلی قابل رقابت است و میتواند سود خاصی را به دست آورد.
انتهای پیام/4040/پ
انتهای پیام/