توسعه عدالت آموزشی با توجه ویژه به آموزش دختران محقق میشود
به گزارش گروه اجتماعی آنا، علی اصغر فانی در مراسم ولادت حضرت معصومه (س) با بیان اینکه در نظام تعلیم و تربیت کشور داشتن الگو میتواند بسیار موثر باشد، اظهار کرد: ما به ویژه در بحث تعلیم و تربیت دختران باید به دنبال الگوهایی باشیم که دختران با تاثیر این الگوها رفتار، بینش و اعتقادات خود را سامان دهند.
وی افزود: در سند تحول بنیادین و همچنین در فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی بر داشتن الگو به منظور تربیت دانشآموزان تاکید شده است.
وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: نیمی از فرهنگیان کشور زن هستند و بیشتر در دوره ابتدایی فعالیت میکنند بر همین اساس باید به نقش مهم زنان فرهنگی در عرصه تعلیم و تربیت توجه داشت. تأسی همکاران فرهنگی زن به حضرت زهرا (س) میتواند در تربیت دانش آموزان نقش مهمی داشته باشد.
فانی ادامه داد: امیدواریم شاهد الگو قراردادن حضرت زهرا (س) از سوی دانش آموزان دختر باشیم چرا که آثار این موضوع میتواند به تعلیم و تربیت نسل آینده منتقل شود. زنان به عنوان مادران و دختران به عنوان مادران آینده میتوانند هم خود هدایت شوند و هم عامل هدایت نسل بعد باشند.
وی با اشاره به اینکه تلاش آموزش و پرورش پس از پیروزی انقلاب اسلامی و به خصوص دو سال اخیر که از عمر دولت یازدهم میگذرد در جهت توسعه آموزش دختران بوده است، گفت: باید آموزش دختران در سطوح و شاخههای مختلف به ویژه در دوره متوسطه در شهر و روستا توسعه یابد.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه با استناد به آمارها میتوان مدعی شدکه تحقق عدالت آموزشی برای دختران پیشرفتهای خوبی داشته است، اظهار کرد: در برنامه آموزش برای همه که از سوی یونسکو طراحی شده است، تلاش بسیاری کردیم و گزارش آموزش و پرورش کشور ما در مجامع جهانی حاکی از آن بود که توفیقات خوبی به خصوص در تحت پوشش بردن دختران به دست آمده است.
فانی افزود: امیدواریم در راستای تحقق اهداف سند تحول بنیادین که همان توسعه عدالت و ارتقای کیفیت آموزشی است به آموزش و پرورش دختران توجه بیشتری داشته باشیم.
انتهای پیام/