آسیبهای اجتماعی با کنگره و همایش حل نمیشود
به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، عباسعلی باقری پیشازظهر امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیرانکل سابق و جدید آموزشوپرورش شهر تهران گفت: اگر هر کشوری و سازمانی بخواهد نجات پیدا کند یک راه دارد و آن هم توجه به تربیت و فرهنگ است. هیچ کشوری را نمیبینید که توسعه پیدا کرده مگر آنکه به تربیت توجه داشته است.
وی در ادامه افزود: شاید در یک مقطعی پیشرفتی در کشوری حاصل شده باشد اما این پیشرفت مقطعی خواهد بود.
باقری ادامه داد: خانواده و آموزشوپرورش دو رکن اصلی این تربیت است زیرا 20 سال دیگر کشور نتیجه تربیت امروز خواهد شد. شخصیت در 2 هزار و 556 روز اول زندگی شکل میگیرد و این وظیفه معلم و خانواده است.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش شهر تهران در ادامه اضافه کرد: شهرداری میخواهد اقتصادش را درست کند راه آن تربیت است. اگر بخواهیم اقتصاد آلودگی هوا و ترافیک را درست کنیم باید از تربیت دانشآموز شروع کنیم؛ دانش و آگاهی داریم اما کفایت نمیکند. مربیان و معلمان میتوانند نقش مهم ایفا کنند.
وی به بحث آسیبهای اجتماعی اشاره کرد و گفت: این مشکلات با همایش و کنگره قابل حل نیست باید با تربیت آن را کاهش داد. اگر معلم توانمند شود میتوان مهارتآموزی کند میتوان امید داشت این مشکلات برطرف شود.
باقری در ادامه تصریح کرد: معلم باید در کنار درس تربیت را نیز آموزش دهد در کنار توانمند کردن دانشآموز باید مهارت جایگزین را به او آموزش داد. کشور ما وقتی آباد میشود که خانوادهها و آموزش و پرورش آبادی داشته باشیم.
وی در ادامه افزود: باید معلم شرایط را مهیا کند نا دانشآموز یاد بگیرد و هنر ما باید این باشد که یادگیری بیشتر صورت گیرد. دانشآموز باید احساس نیاز داشته باشد و از مدرسه لذت ببرد. وقتی دانشآموز به مدرسه میرود باید احساس خوبی از حضور در مدرسه داشته باشد.
مدیرکل سابق آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: معلمها یکی از آسیبهایشان این است که زود از یادگیری فاصله میگیرند و این آسیب این بخش به حساب میآید. معلمها باید همیشه یادگیرنده باشند نا تسهیلگر یادگیرنده باشیم باید هوشمندانه در این فوران اطلاعات ببینیم چه نیاز داریم و در نهایت این که آمادگی همه نظرات را داشته باشیم.
انتهای پیام/4087
انتهای پیام/