تعطیلی پنجشنبههای مدارس فرصت معلمان را کم کرده است
فرهاد کریمی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشوپرورش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: زمان آموزش بحث مهمی است که ظرفیت اجرایی در اختیار معلم و مدرسه قرار میدهد که آموزشها را اراده دهد. به همین دلیل باید زمان آموزش با میزان کتابهایی که در اختیار دانش آموزان قرار دارد، همخوانی داشته باشد.
وی در ادامه افزود: زمانی که دانشآموز برای درس خواندن در مدرسه حضور دارد باید برانگیزاننده و شوقانگیز باشد و این پتانسیل را داشته باشد که خروجی مناسبی داشته باشد.
کریمی خاطرنشان کرد: اگر مدارس را مکلف کنیم که در چارچوب خاصی برنامهریزی به عمل بیاورند این چارچوبها باید با شوق و انگیزه پیگیری شود البته در این زمینه قانون نیز لازمالاجرا است و ظرفیتهای قانونی باید موردتوجه قرار گیرد
رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزشوپرورش افزود: باید بتوانیم از ظرفیتهای قانونی برای بهبود کیفیت یادگیری دانش آموزان استفاده کنیم.
وی در پاسخ به این سؤال که برای تعطیلی پنجشنبه پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش تحقیقاتی را انجام داده یا نه گفت: این طرح در زمان مسئولیت من انجامنشده اما بر اساس گزارشهای موجود نظرسنجی از دانشآموزان و اولیا در این خصوص انجامشده است. اما در مورد موضوع تعطیلی روزهای پنجشنبه نباید تنها به نظرسنجی اکتفا شود و مشاوران و کارشناسان این حوزه نیز باید نتیجه تحقیقات خود را در این خصوص ارائه دهند.
کریمی تأکید کرد: قرار بود برای روزهای پنجشنبه فضای جدید آموزشی را دانش آموزان در مدرسه تجربه کنند اما هیچ برنامهای برای روزهای پنجشنبه قرار داده نشد و از سوی دیگر معلمها با حجم بالای کتابها روبهرو هستند که باید آن را در زمان کوتاه در اختیار دانشآموزان قرار دهند. به همین دلیل ساعات آموزشی لازم را در اختیار مدارس قرار دهیم تا روند آموزش در مدرسه با شرایط بهتر دنبال شود.
انتهای پیام/4087/
انتهای پیام/