دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 آبان 1397 - 14:13
با اجرای قانون بازنشستگی؛

مدیرانی که از قطار دولت پیاده شدند/چینش انتخاباتی استانداران جدید

قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان سبب شد که 14 استاندار و بیش از 200 مدیر دولتی از قطار مدیریت دولت پیاده شوند.
کد خبر : 324688
1396121511025171513531374.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاسی خبرگزاری آنا، دیروز عبدالرضا رحمانی‌فضلی در جلسه پایانی که با خبرنگاران در حاشیه نشست خود با استانداران سراسر کشور داشت، بعد از دو ساعت معطلی وارد شده و با اعلام اینکه امروز با برخی از استانداران که 14 نفر می‌شوند، خداحافظی و تأسف خود را نیز از این پایان سیاسی اعلام کرد.


نقل و نبات امروز مجامع سیاسی کشور و تلخی زهری که برای برخی از مدیران وجود دارد، نزدیکی 26 آبان ماه و پایان مهلت کناره‌گیری مدیران بازنشسته است. این قانون برای مردم و جوانان بارقه‌ امید را در پی داشت و برای مدیران ناراحتی یا به قول برخی از استانداران که دیروز حضور داشته و ژست خوشحالی به خود گرفتند، پایان خدمت‌رسانی!


قانون ممنوعیت به‌کارگیری بازنشستگان دیگر به قدم‌های آخر خود می‌رسد و 14 استاندار سراسر کشور، معاونان وزرا و شهرداران به ماراتن اتمام رسیده‌اند و در نزد مردم آنانی ارج بیشتری دارند که مانند مهرعلیزاده استاندار اصفهان خود استعفا داده و رفتند، ولی باید جامعه بدانند که برخی از این مدیران نیز بودند که در دیوان عدالت اداری برای ماندن خود چانه‌زنی می‌کردند در حالی که دیگر دیر شده و باید این صندلی را ترک کنند.


بر اساس اطلاعات سرشماری که موجود بوده و می‌توان از سوابق برخی از این مدیران درآورد؛ 14 استاندار، 11 معاون استاندار، پنج فرماندار، 12 نفر از مدیران ستاد وزارت کشور و 12 نفر از ستاد 31 استانداری کشور، بازنشسته هستند که باید سمت خود را ترک کنند. با توجه به سوابق مدیریتی و سنی استانداران موجود باید کار استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان، زنجان، اصفهان، قم، البرز، آذربایجان‌شرقی، تهران، خراسان‌رضوی، سمنان، خراسان‌شمالی، خراسان‌جنوبی، همدان و یزد را تمام شده دانست که وزیر کشور هم اعلام کرده که روز یکشنبه هفته آینده لیستی برای استانداران جدید به هیأت دولت ارائه خواهد شد. از طرفی برخی منتقدان دولت نیز اعلام می‌کنند این احتمال می‌رود که استانداران معرفی شده توسط رحمانی‌فضلی سیاسی بوده و برای انتخابات مجلس 1398 و ریاست‌جمهوری 1400 چینش شوند که باید دید این موضوع تا چه میزان صحت دارد؟!


در درون وزارت کشور نیز خانه‌تکانی صورت خواهد گرفت و اسماعیل جبارزاده معاون سیاسی وزیر کشور که استاندار سابق آذربایجان‌شرقی نیز هست در این لیست دیده خواهد شد که باید منتظر معرفی نفر بعدی باشیم تا سکان مهم‌ترین بخش سیاسی وزارت را به دیگری بسپارد و انتخابات مجلس شورای اسلامی سال 98 را باید فرد دیگری مدیریت کند.


هر چه که هست قانون بازنشستگی، بسیاری از مدیران دولتی و شبه‌دولتی را که بیش از 200 نفر هستند از قطار دولت پیاده کرد.


انتهای پیام/4082/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب