سرانه مصرف آبزیان در کشور چقدر است؟
حسین عبدالحی صبح امروز دوشنبه در حاشیه همایش آبزیپروری با غذای زنده در گفتگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا، اظهار کرد: یکی از مباحث مهم در تولید آبزیپروری استفاده از غذای زنده است.
معاون توسعه آبزیپروری سازمان شیلات گفت: در این راستا امروز همایشی با حضور تولیدکنندگان، کارشناسان و اساتید دانشگاه در حوزه تولید آبزی با استفاده از غذای زنده برگزار شد؛ یکی از زنجیرههای اصلی توسعه آبزیپروری در کشور موضوع غذای زنده در آبزیپروری است. در این همایش به این موضوعات آرتمیا و جلبک و گیاهان آبزی پرداخته شده است.
وی ادامه داد: باید در این حوزه بیش از گذشته سرمایهگذاری شود و خوشبختانه افرادی برای سرمایهگذاری در این بخش اعلام آمادگی کردهاند.
این مسئول اضافه کرد: امروز با حضور اساتید دانشگاه و کارشناسان مرتبط در خصوص توسعه آبزیپروری در کشور بحث و تبادل نظر خواهد شد.
عبدالحی تصریح کرد: در گذشته سرانه مصرف ماهی در کشور پایین بود که با فعالیتهای صورت گرفته و فرهنگسازی انجام شده، اکنون سرانه مصرف آبزی در کشور به 11 کیلوگرم رسیده است که باید این رقم افزایش یابد.
معاون توسعه آبزیپروری سازمان شیلات گفت: خوشبختانه در کشور وضعیت توسعه آبزی وجود دارد و ما علاوه بر تولید آبزی، دستی هم در صادرات آبزی داریم.
انتهای پیام/4083/
انتهای پیام/