دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 شهريور 1397 - 07:00
یک حقوقدان در گفتگو با آنا:

عدم ترک پست توسط مدیران بازنشسته، تصرف غیرمجاز در اموال دولتی است

وکیل پایه یک دادگستری با اشاره به مفید بودن اجرای کامل قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در دستگاه‌ها و نهادهای دولتی گفت: عدم ترک پست توسط مدیران بازنشسته، مجازات برای آن‌ها در پی دارد.
کد خبر : 311574

علی عابدینی در گفتگو با خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا در پاسخ به‌سوالی درباره کسانی‌که به‌دنبال فرار از قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان هستند، با اشاره به‌تصویب این قانون در شهریور 97 در مجلس شورای اسلامی و تأیید آن در شورای نگهبان گفت: همزمان با ابلاغ این قانون، سازمان بازرسی کل کشور نیز نامه‌ای را به قوه قضائیه، قوه مجریه و قوه مقننه ارسال کرده تا شاغلان بازنشسته‌ای که در این نهادها مشغول هستند؛ پست خود را ترک کنند. اگر افراد بازنشسته به هر دلیلی پست خود را ترک نکنند، مرتکب جرمی تحت عنوان سوءاستفاده از مناصب دولتی شده‌اند و در حقیقت در اموال نظام و دولت تصرف داشته‌اند؛ بنابراین شاغلین بازنشسته فقط تا 24 آبان سال جاری فرصت دارند تا پست خود را ترک کنند.


وی با اشاره به این‌که افرادی که از رهبر معظم انقلاب حکم داشته باشند، شامل این قانون نمی‌شوند، ادامه داد: جانبازان بالای 50 درصد شامل این قانون نمی‌شوند؛ لذا کسانی‌که جانبازی آن‌ها بالای 50 درصد است اگر هم بازنشسته باشند، همچنان می‌توانند به‌فعالیت خود در پست مورد نظر ادامه دهند. از طرفی آزادگانی که بالای 3 سال اسارت دارند و فرزندان شهدا نیز شامل قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان نمی‌شوند و درصورت بازنشسته‌شدن نیز می‌توانند به فعالیت خود در نهادهای مختلف ادامه دهند.


وکیل پایه یک دادگستری قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان را امری مفید دانست و اظهار کرد: قطعاً با جایگزین شدن افراد جوان در پست‌های دولتی نشاط به مراکز دولتی ما خواهد آمد و این افراد با توجه به نیروی جوانی و توانایی‌های خود می‌توانند بازدهی مراکز را بالا ببرند.


انتهای پیام/4009/ن


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته