قورت دادن آدامس مضر نیست/ به جای آدامس سقز بجوید
محمدجعفر فرهوش در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا درباره تأثیر قورت دادن آدامس در نحوه عملکرد دستگاه گوارش، گفت: برخلاف تصور عمومی مردم، قورت دادن آدامس هیچ عارضهای بر دستگاه گوارشی افراد ندارد.
وی با بیان اینکه برای انسجام بافت به آدامس رزین افزوده میشود، افزود: به همین دلیل آدامس خاصیت لاستیکی پیدا میکند که جویدن آن برای برخی افراد لذّتبخش میشود. برخی افراد بر این باور هستند که به دلیل افزوده شدن رزین به آدامس، قورتدادن آن میتواند موجب بروز مشکلات گوارشی شود، اما این در حالی است که آدامس قابل تجزیه نیست و بهصورت کامل دفع میشود.
این فوق تخصص گوارش و کبد یادآور شد: با این وجود به افراد توصیه میشود به دلیل اینکه آدامس در طبیعت نیز تجزیه نمیشود، پس از جویدن، آدامس را در سطل زباله بیندازد.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه بهتر است به جای آدامس از سقز استفاده کرد، خاطرنشان کرد: بهدلیل اینکه سقز از مواد گیاهی تشکیل میشود؛ به افراد توصیه میشود بهجای آدامس، سقز بجوند.
وی افزود: قورت دادن سقز نیز عوارضی برای دستگاه گوارش به همراه ندارد؛ اما بهتر است پس از عدم تمایل به جویدن، سقز را در سطل زباله انداخت.
انتهای پیام/4038/
انتهای پیام/