دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 شهريور 1397 - 03:20
متخصص تغذیه و رژیم غذایی تأکید کرد:

ضرورت راه‌اندازی سامانه توزیع نذری برای پیشگیری از اسراف

یک متخصص تغذیه و رژیم غذایی بیان کرد: راه‌اندازی سامانه توزیع نذورات، مانع از اسراف و هدر رفت مواد غذایی می‌شود.
کد خبر : 311272

دکتر کوروش جعفریان در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و آغاز توزیع نذورات، بیان کرد: در این ایام توزیع نذورات افزایش می‌یابد که برای پیشگیری از اسراف مواد غذایی به افراد توصیه می‌شود، نذورات را در حجم اندک توزیع کنند؛ در واقع برای هر خانواده یک ظرف کوچک نذری در نظر بگیرند.


این متخصص تغذیه و رژیم غذایی خاطرنشان کرد: طراحی و راه‌اندازی اپلیکیشن‌های توزیع نذری بسیار لازم و ضروری است؛ زیرا علاوه براینکه از اسراف جلوگیری می‌کند، موجب می‌شود تا غذا به دست فرد نیازمند برسد.


وی افزود: با توجه به حجم نذورات در ایام محرم افراد می‌توانند اپلیکیشن توزیع غذا در مناطق محروم را طراحی کنند. در این برنامه می‌توان مناطق محروم را مشخص و تعیین کرد، که اگر فردی در منطقه‌ای نذری توزیع کرد، افراد دیگر به منطقه دیگری بروند، تا نذری به دست تمام افراد نیازمند برسد.


این عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: همچنین به افراد توصیه می‌شود علاوه بر تهیه مواد اولیه سالم و بهداشتی، هنگام طبخ و توزیع نذورات نیز نکات بهداشتی را رعایت کنند.


انتهای پیام/4038/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب