«اینک دریچهای به بیکرانگی» منتشر میشود
به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا از روابط عمومی «اینک دریچهای به بیکرانگی»، این آلبوم حاصل تلاش و تفکر بیستساله آهنگسازان آن برای شکلگیری این آلبوم است که در قالبی نو از موسیقی ایرانی به مخاطبان عرضه میشود.
این اثر که بر اساس اشعاری از اخوان ثالث و حسین منزوی شکلگرفته و از سوی نوازندگان گروه «اینک» متشکل از حامد فکوری و مقداد شاهحسینی نوازندگان تار، شروین مهاجر نوازنده کمانچه، نگار نوزاد نوازنده ویلنسل، پوریا فرجی نوازنده سنتور و فرهاد صفری نوازنده تنبک و زروان نواخته شده، جمعه 16 شهریور ساعت 17 در قالب مراسمی با حضور هنرمندان موسیقی در شهر کتاب دانشگاه رونمایی میشود.
حامد فکوری آهنگساز و نوازنده تار درباره فضای این اثر گفت: ارکستراسیون این آلبوم، ارکستراسیون کلیشهای موسیقی سنتی نیست و در آن از افکتهای صوتی در کنار سازهای الکترونیک و سازهای غربی استفاده کردیم. در واقع میتوان گفت که ارکستراسیون به نوعی تلفیقی است و روند کار یک آلبوم سنتی را طی نمیکند و به همین جهت هم از اشعار نو همچون اخوان ثالث و حسین منزوی بهره بردیم.
وی ادامه داد: قطعات این کارها حدود بیست سال پیش از سوی من و مقداد شاهحسینی زمانی که هم دانشکدهای بودیم به صورت جداگانه ساختهشده و در طول این سالها صیقلخورده و ازآنجاییکه تفکرات مشترکی در ساخت آنها حاکم بوده توانستیم با تنظیم جدید آنها را در یک آلبوم قرار دهیم.
این نوازنده تار با ابراز تأسف از فضای کنونی موسیقی ایرانی بیان کرد: متأسفانه فضای گوش کردن موسیقی ایرانی به سمت تک آهنگها در فضای مجازی رفته که خیلی خوشایند نیست چراکه موسیقی ایرانی موسیقی سلسهوار است و همانند یک رمان باید از ابتدا تا انتهای آن را گوش کرد و ما نمیتوانیم بهصورت تک ترک مثل موسیقی پاپ با آن برخورد کنیم که امیدوارم طرفداران موسیقی ایرانی به سمتی بروند که آلبوم را تهیه و از ابتدا تا انتهای آن را گوش کنند که بتوانند با روایت کار روبرو شوند.
مقداد شاهحسینی دیگر آهنگساز این آلبوم نیز با توجه به انتشار این آلبوم گفت: در شرایطی که موسیقی ایرانی بهصورت منزوی به کار خودش ادامه میدهد چنین کارهایی در فضای امروزی موسیقی ایرانی شاید بتواند مقداری فضا را برای کسانی که میخواهند با موسیقی ایرانی آشنا شوند، جذابتر کند چراکه آلبوم «اینک دریچهای به بیکرانگی» قابلیتهای موسیقی ایرانی را نشان میدهد که میتواند خودش را هم با تغییرات شرایط اجتماعی و سلیقههای متفاوت وفق دهد.
وی افزود: امروزه آثار در زمینه موسیقی صرفاً سنتی و یا صرفاً موسیقی ارکسترال ارائه میشود و سازهای ایرانی فقط به عنوان یک تزئین در ارکسترهای امروزه مورد استفاده قرار میگیرد بر این اساس ما در شکل گیری این سعی کردیم این دو فرهنگ مقداری با هم تنیده شوند و سازهای کلاسیک و افههای صوتی را به خدمت خودمان درآوریم.
در ادامه اشکان کمانگری خواننده آلبوم «اینک دریچهای به بیکرانگی» افزود: دیگر حتی زمانی برای تأسف خوردن هم باقی نمانده، به نظرم اثر را باید ارائه کرد خودش راهش را طی میکند و مخاطبی که آن اثر را دوست میدارد بعداً سراغش را میگیرد.
وی بیان کرد: غیر از این اگر باشد کاریست که مخاطب ندارد و نمیشود مردم را مجبور کرد آن را بشنوند، مضاف بر این نباید موسیقی سنتی را به لحاظ فروش با موسیقی پاپ مقایسه کرد اما در همین وانفسا هم اگر کپیرایت داشتیم میشد آمار دقیقتری از پاسخ جامعه و اقبال یک اثر گرفت.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/