حکومت جمهوری اسلامی ریشه در اعماق فطرت انسانی و فرامین الهی دارد
به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سردارسرتیپ احمد وحیدی در مراسم افتتاحیه مدرسه حکمرانی شهید بهشتی که صبح امروز در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، گفت: حکمرانی در اسلام یک امر مقدس است و سلسله مراتب الهی را شامل میشود.
وی افزود: حکومت جمهوری اسلامی با حکومت در سایر کشورها متفاوت است، زیرا این حکومت ریشه در اعماق فطرت انسانی و فرامین الهی دارد و اینکه بعضیها وجود حکومت اسلامی را برنمیتابند به جهل و غفلت آنها مربوط است.
رئیس دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان این مطلب که حکمرانان باید بدانند که به یک امر مقدس قیام کردهاند، گفت: هدف از حکومت اسلامی رسیدن به حیات طیبه است و این امر از مسیر حکومت و دولت اسلامی میگذرد و شکلگیری چنین حکومتی جزئی از اصول برخاسته از فرامین اسلامی است و غیر از این باشد چنین مهمی تحقق نخواهد یافت.
وحیدی افزود: اگر حکمرانی مسئولیتی را بپذیرد و به آن مسلط نباشد، اقدام غصبی انجام داده است. همچنین ترکیب حکمرانی عمیق توحیدی، فهم دقیق از موضوع حکمرانی و وابستگی به نظام جمهوری اسلامی یک حکمران به معنای واقعی اسلامی میسازد.
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی گفت: حکمران اسلامی خود را باید در خدمت مردم بداند و مدیری که خود را در خدمت مردم نداند، بیتردید او حکمران اسلامی نیست. هرچه از مفاهیم انقلاب اسلامی فاصله گرفتیم، مسائل پیچیدهتر شده و لازم است که مفاهیم انقلاب اسلامی در فضای رسمیتر و عملیتر پیگیری شود؛ حکمرانی در یک کشور انقلابی با این تاریخ نیازمند رعایت خیلی موارد است.
وی با بیان این مطلب که متأسفانه در کشورمان بیشتر مدیران پس از پذیرش مسئولیتی دست به تغییرات گسترده در ساختار اداری و سازمانی میزنند، تأکید کرد: این شرایط باعث میشود، فرد نتواند دانش خود را بهدرستی بهکار گیرد و هیچ مدیری مجاز نیست بیش از دو یا سه مسئول را تغییر دهد و چنین موردی در هیچ کشور دموکراتیکی مشاهده نمیشود و امری رایج نیست. نظام اداری کشور نباید دستخوش چالشها و رقابتهای سیاسی شود یا اینکه دولت و نمایندگان مجلس شورای اسلامی حق ندارند منافع حزبی را در نظام اداری اولویت کاری خود قرار دهند.
فرمانده دانشگاه عالی دفاع ملی با بیان این مطلب که تأسیس این مدرسه در دانشگاه عالی دفاع ملی یک امر حکومتی صرف نیست، گفت: مدرسه حکمرانی شهید بهشتی را در سایر دانشگاهها نمیتوان تأسیس و یا اصول و مفاهیم آن را در سایر مراکز علمی تدریس کرد. به عنوان مثال یک استاندار باید دانش حکمرانی را بداند و این دانش از طریق جناحبندیهای سیاسی و یا در سایر دانشگاههای معمول، آموزش داده نمیشود.
وحیدی نداشتن شناخت لازم از حکمرانی را یک مشکل بزرگ در مسیر حکمرانی صحیح دانست و افزود: ضروری است میان حکمرانی و سلیقههای سیاسی تفکیک قائل شویم و باید در موضوعهای مهمی چون امنیت ملی به یک درک مشترک دست یابیم. حکمرانی در چارچوب آموزههای دینی باید پیگیری و آموزش داده شود و قرار نیست که ما امروز در این مکان مرکزی را تأسیس کنیم که از آموزههای انقلابی فاصله داشته باشد در غیر اینصورت به یک مکان آموزشی عادی تبدیل خواهد شد. مانند دانشگاه تربیت مدرس که باهدف تربیت استادان دانشگاهی انقلابی تأسیس شد اما چون از اصول انقلاب اسلامی فاصله گرفت در رسیدن به اهداف خود ناکام ماند.
وی افزود: همه باید دستبهدست هم دهیم تا از طریق این مدرسه در کشور جریانسازی کنیم که پاسخگوی نیازهای انقلاب و مردم باشد.
فرمانده دانشگاه عالی دفاعی ملی با بیان این مطلب که میان حکمرانی در ایران با حکمرانی در آمریکا فاصله زیاد است، تصریح کرد: حکمرانی جمهوری اسلامی ایران یک حکمرانی الهی اما حکمرانی آمریکا بهطور کامل مادی است که نمونه آن در سوریه، حکمرانی جمهوری اسلامی ایران، حکمرانی مادی آمریکا با بودجه نظامی هزاران میلیارد دلار را شکست داد و این معجزه حکمرانی الهی است؛ با همین حکمرانی خواهیم توانست به تمدن نوین اسلامی دست یابیم.
انتهای پیام/4071
انتهای پیام/