راهبرد آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی، تربیت دانشآموختگان کارآفرین است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر احمدعلی فروغی در نشستی که با حضور بیش از 60 تن از مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش مدارس اصفهان برگزار شد، با توجه به مؤلفههای جذب و پذیرش دانشجو در کشور، تمهیدات و سیاستهای جدید آموزشی، پژوهشی و فناوری دانشگاه آزاد را در دهه چهارم فعالیت، گسترش محصولات دانشبنیان و تولید ثروت بر پایه تحقیقات ارزیابی و اظهار کرد: پرورش دانشآموختگانی کارآفرین و نداشتن دغدغه شغلی پس از پایان دوره تحصیلی از اهداف دانشگاه آزاد اسلامی است و شاهد بر این مدعا، رسیدن به مدارج بالای علمی در ایران و حتی خارج از کشور از سوی دانش آموختگان این دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان با تشریح توانمندیها و دستاوردهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: با هدف ایجاد اشتغال دانشبنیان برای فارغالتحصیلان در رشتههای مختلف، نخستین مرکز رشد واحدهای فناوری درمیان واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در سال 1384 در این واحد تأسیس شد و اکنون در حوزههای متفاوت مانند برق، کشاورزی، شیمی، لیزر، پزشکی و ... بیش از 85 شرکت دانشبنیان مشغول فعالیت هستند.
فروغی: با هدف ایجاد اشتغال دانشبنیان برای فارغالتحصیلان در رشتههای مختلف، اولین مرکز رشد واحدهای فناوری درمیان واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در سال 1384 در این واحد تأسیس شد و اکنون در حوزههای متفاوت مانند برق، کشاورزی، شیمی، لیزر، پزشکی و ... بیش از 85 شرکت دانشبنیان مشغول فعالیت هستند |
دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: این دانشگاه از مرحله شعار و تبلیغات عبور کرده و پا به مرحله اجرا و دست و پنجه نرمکردن با مشکلات پیشروی و عملیاتی شدن علم و اجرایی کردن تحقیقات محققان گذاشته و گامهای مهمی درباره فراهم کردن بسترهای اشتغالزایی و مهجوریتزدایی رشتههای دانشگاهی برداشته است.
فروغی گفت: انتظاری که از مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش و مشاوران مدارس متوسطه میرود آن است که برای آگاهسازی متقاضیان و مشتاقان علم در مقاطع تحصیلات عالیه نه تنها برای انتخاب همه رشتهها به طور متناسب، نیازهای کشور را مد نظر داشته باشند بلکه با هدف تمرکززدایی در رشتههایی خاص، به داوطلبان مشاوره صحیح و دلسوزانه دهند و واقعیات و توانمندیهای علمی و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی و تسهیلات تحصیلی این دانشگاه را به درستی به خانوادهها و داوطلبان منتقل کنند.
در ادامه این جلسه، معاونان آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دانشجویی و فرهنگی، پژوهش و فناوری و مدیران کل امور آموزشی و امور مالی هر کدام به صورت جداگانه با ارائه توضیحاتی درباره بخشهای ذیربط، به سؤالات حاضران پاسخ دادند.
پس از اتمام این نشست مشاوران تحصیلی آموزش و پرورش و مشاوران مدارس متوسطه اصفهان با حضور در مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)، از نزدیک در جریان فعالیتهای این مرکز و اقدامات اشتغالزای مبتنی بر فعالیتهای دانشبنیان و تولید ثروت از علم قرار گرفتند و توضیحات کارشناسی رئیس این مرکز را مورد استماع قرار دادند.
این برنامه با همت دفتر روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) و با همکاری دفتر مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان برنامهریزی و اجرا شد و با استقبال کارشناسان شرکت کننده مواجه شد به نحوی که همه شرکتکنندگان خواهان برگزاری مستمر اینگونه نشستهای مشترک با حضور تمامی مدیران و کارشناسان نواحی اصفهان و شهرستانهای استان به صورت جداگانه به منظور آشنایی با توانمندیهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) شدند.
انتهای پیام/