آغاز همگرایی علمی برای مطالعات آینده هوش مصنوعی
به گزارش خبرگزاری آنا، در حاشیه نشست مجمع پژوهشگاههای ملی کشور در پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، کنسرسیوم مطالعات آینده هوش مصنوعی با هدف: توسعه بهکارگیری رویکرد مشارکتی، بینرشتهای و بینالمللی، از طریق شبکهسازی و آگاهیبخشی در راستای ایجاد درک مشترک از کاربست و اهمیت تفکر، گفتمانسازی و شکلدهی به آینده مطلوب پیشرفت هوش مصنوعی در کشور به امضای دکتر علی باقر طاهری نیا، دکتر سعید غیاثی ندوشن، دکتر سید سروش قاضی نوری و دکتر محمد حسن زاده روسای موسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی، مؤسسه تحقیقات علمی کشور و پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران رسید.
کنسرسیوم جدید با محوریت شش مأموریت کلیدی از جمله ایجاد اجماع ملی، ارتقای آگاهی عمومی، سیاستگذاری هوشمندانه و توسعه همکاریهای بینالمللی، فعالیت خود را آغاز کرده است. همچنین این مجموعه به عنوان مرجع علمی سیاستگذاری هوش مصنوعی، مشاور نهادهای تصمیمگیر کشور خواهد بود.
گفتنی است؛ این کنسرسیوم که با قابلیت عضوگیری از سایر نهادهای علمی و تخصصی طراحی شده، به زودی برنامه عملیاتی خود را برای پنج سال آینده اعلام خواهد کرد.
انتهای پیام/