ویژگیهای گوشت سالم
به گزارش گروه رسانههای دیگر خبرگزاری آنا، به گفته آشپزهای حرفهای گوشت سرد نباید نرم باشد. چربی هنگام سرد شدن سفت میشود پس گوشتهایی که در یخچال نگهداری شدهاند باید سفت باشند. گوشتهای بسته بندی باید سفت و خشک باشند.
رنگ قرمز
رنگ تمام قسمتهای گوشت باید قرمز باشد. هر چه رنگ قرمز گوشت روشنتر باشد طعم آن بهتر است. یک گوشت سالم هرگز به رنگ قهوهای یا خاکستری نیست حتی لبههای آن. هنگام خرید گوشت بسته بندی همه طرف بسته را کامل چک کنید.
تغذیه گاوها
باید بدانید خوراک و تغذیه گاو چه بوده است. این اطلاعات را یا روی بسته و یا از قصاب بپرسید. فقط گاوهایی که از چمن سبز تغذیه کردهاند گوشت خوبی دارند.
رنگ چربیها
چیزهایی که باید درباره چربی گوشت بدانید: آشپزها چربیهای پراکنده را چربی مرمری مینامند. گوشتهایی که چربی مرمری دارند طعم بهتری نیز دارند، اما چربی مرمری زیادی هم باعث سفت شدن گوشت میشود. این گوشتها برای غذاهای خاصی مثل غذای ایتالیایی کارپاچیو و یا استیک تارتار مناسب است.
چربی حیوانات جوان سفید است و هر چه بزرگتر میشوند رنگ آن زرد میشود. گوشت حیوانات پیر خوشمزهتر است، اما مثل گوشت حیوانات جوان نرم نیست.
پوشش چربی روی گوشت باعث آبدار شدن آن میشود.
قیمت گوشت
وقتی گوشت ارزان میخرید در واقع برای خریدن آب شور هزینه میکنید. هنگام خرید گوشت سعی کنید بسته کوچک تری که قیمت آن بیشتر و با کیفیتتر است انتخاب کنید. به طور تقریبی داخل هر بشقاب بسته به نوع گوشت و غذایی که درست میکنید ۱۲۰ الی ۲۰۰ گرم گوشت کافی است.
آیا به جز موارد بالا ترفند دیگری برای انتخاب گوشت سالم میدانید؟ در قسمت دیدگاه با ما به اشتراک بگذارید.
منبع: بدونیم
انتهای پیام/4001
انتهای پیام/