بازرسیهای مرزی کمیسیون امنیت ملی با نگاه اقتصادی/ تلاش ترامپ برای جلوگیری از افول هژمونی آمریکا
حشمتالله فلاحتپیشه در گفتوگو با خبرنگار حوزه مجلس گروه سیاسی خبرگزاری آنا، درباره سخنان رئیسجمهور خطاب به ترامپ و تهدیدهای توئیتری رئیسجمهور آمریکا اظهار کرد: بحثهای رسانهای که میان روسای جمهور آمریکا و ایران مطرح شد به تصاعد بحران فیمابین منجر شد.
وی با اشاره به اینکه سه کشور اصلی که به دنبال بحران با ایران هستند، میخواهند از شرایط نامساعد داخلی کشورشان فرار کنند، تصریح کرد: ترامپ حامل یک انرژی افراطی است که به غلط گمان میبرد، مانع افول هژمونی آمریکا در افق 2025 میشود. این انرژی افراطی به هر حال میتواند خطرناک باشد؛ لذا ما نباید وارد این میدان افراطیگری ترامپ شویم.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: مقامهای رژیم صهیونیستی هم به دنبال طرح موضوع امنیت، برای پیشبرد سیاستهای عبریسازی فلسطین هستند و حکام عربستان سعودی از دموکراسی فرار میکنند.
فلاحتپیشه با بیان اینکه علت تند شدن فضا میان مقامهای دو کشور کانال بسته دیپلماسی فیمابین است، لذا این پیامها را برای مخاطبان میدهند، گفت: چنین رفتاری در مراودات سیاسی امری نادر است.
این نماینده مجلس تاکید کرد: خوشبختانه جمهوری اسلامی ایران هیچکدام از این دغدغههای که این سه کشور با آن مواجهند را ندارد و به نظرم لازم است در شرایط کنونی معقولتر و مناسب با شرایط خودمان حرکت کنیم.
فلاحتپیشه با بیان اینکه حرکت ما در ارتباط با کشورهای دنیا باید براساس سلامت و مدیریت سازنده باشد، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس راهبردی با موضوع اقتصاد بینالملل را در پیش گرفته که در قالب برنامه توسعه ششم هم آمده است. برهمین اساس هر هفته یک مرز مورد بازرسی این کمیسیون قرار میگیرد.
وی با تصریح بر اینکه باید مناسبات مرزی را فعال کنیم، اظهار کرد: برخی مرزهایی که بدون دلایل کارشناسی بسته شده و مطلقا به ضرر کشور است، باید باز شود و آنهایی هم که باز است، باید سلامت، نظم و مدیریت در آنها شکل بگیرد که کمک شایانی به شرایط تحریم کمک خواهد بود.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: این کمیسیون هر سه ماه یکبار گزارشی از نوع مبادلات خارجی و سطح آن از مسئولان سیاست خارجی کشور خواهد گرفت و حتما مأموریتهایی که شکل میگیرد در این قالب خواهد بود.
فلاحتپیشه خاطرنشان کرد: معتقدم بحرانهای اخیر ناشی از تحریم، به هیچ وجه سنگینتر از بحرانهای طول 40 ساله گذشته نیست و نخواهد بود.
انتهای پیام/4034
انتهای پیام/