دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 مرداد 1397 - 20:26
لاریجانی:

نمی‌توان سرنوشت ایران را به وعده و وعید گره زد/ تغییرات در دولت باید زودتر آغاز می‌شد

رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: برخی مدیران در بخش های اجرایی باید تغییر می‌کردند حتی باید زودتر تغییرات انجام می‌شد تا نیروهای توانمند و با انگیزه کارها را انجام دهند.
کد خبر : 298643

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری آنا از خانه ملت،‌ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز در مراسم افتتاح و بهره برداری پروژه عظیم بلوار آیت الله العظمی بروجردی شهر قم با تبریک میلاد با سعادت امام رضا (ع) گفت: شهردار قم گزارش خوبی از کارهای توسعه‌ای که در این شهر انجام شده ارائه کرد که جای تقدیر دارد.


وی افزود: زمانی که آقای سقاییان نژاد به عنوان شهردار قم مشغول به کار شدند؛ شهرداری قم با مشکلات زیادی روبرو بود اما آقای سقاییان نژاد با برنامه ریزی و صبر کارهای مهمی انجام دادند که می‌توان به همین پروژه بزرگ بلوار آیت‌الله العظمی بروجردی اشاره کرد که زمینه دسترسی بهتر شهروندان مخصوصاً اهالی منطقه پردیسان را به مرکز شهر فراهم می کند، اشاره کرد.


رئیس مجلس شورای اسلامی با قدردانی از زحمات شورای شهر و بنیاد مسکن به دلیل انجام پروژه‌های شهری در قم ادامه داد: انجام پروژه ها و آبادانی شهر به همدلی و امیدواری مردم کمک می‌کند، کشور در شرایط متفاوتی نسبت به گذشته قرار دارد چرا که اگر در گذشته دشمنان می‌خواستند مسئله و کندی در روند توسعه ایجاد کنند اما ظاهراً امروز دشمنان قصد دارند تا با ایجاد فشار اقتصادی مانع پیشرفت کشور شوند.


*دشمنان در پی جلوگیری از فروش نفت و ایجاد اخلال در ارتباطات بانکی


رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: جلوگیری از فروش نفت و ایجاد اخلال در ارتباطات بانکی از محورهای مهمی است که دشمنان در پی آن هستند حتی آنان می‌خواهند که چنانچه ایران بتواند نفت را نیز به فروش برساند در انتقال درآمدهای نفتی مشکل ایجاد کنند تا وضع اقتصادی ایران از حال طبیعی خارج شود؛ در هر صورت دشمنان در پی ایجاد یأس و ناامیدی و مسئله‌سازی هستند حتی اندیشکده‌های آمریکا و سیاستمداران آنان به طور مشهود این موضوعات را بیان می کنند.


*نظام همه راه‌ها را رفت تا فشاری به مردم وارد نشود


رئیس نهاد قانونگذاری تصریح کرد: دشمنان در منطقه نیز از نیروهای واپس‌گرا استفاده می کنند تا فشار روانی را بیشتر کنند؛ در هر صورت با اهداف دشمنان آشنا هستیم اما سوال این است که آیا جمهوری اسلامی و مسئولان نظام می‌توانستند مانع اقدام آنان شوند؟ باید توجه کرد نظام جمهوری اسلامی همه راه‌ها را برای جلوگیری از اقدامات دشمن انجام داد تا فشاری به مردم وارد نشود.


وی افزود: باید توجه کرد جمهوری اسلامی ایران هیچ زمانی با آمریکا مذاکره نکرده بود اما در مسئله هسته‌ای با تدبیری که اتخاذ شد ایران مذاکرات طولانی با گروه 1+5 انجام داد و وزیر امور خارجه حدود دو سال گفت وگو را پیگیری کرد بنابراین مسیر را جمهوری اسلامی طی کرد و به تعهدات خود عمل کرد حتی زمانی که رئیس جمهور آمریکا با رفتار ناشیانه اصطلاحا زیر میز زد و بسیاری از کشورها این اقدام را تقبیح کردند. روسای جمهور بسیاری از کشورهای اروپایی بعد از خروج آمریکا از برجام تماس گرفته‌اند و اظهار کرده‌اند ایران حق مقابله به مثل دارد اما ما می‌خواهیم که با ایران کار کنیم و از روش‌های مختلف برای مبادلات بانکی و خرید نفت استفاده کنیم که ایران این موضوع را رد نکرد.


لاریجانی اضافه کرد: جمهوری اسلامی ایران به این دلیل درخواست اروپایی‌ها را رد نکرد که نمی‌خواستیم فضا تندتر شود و رفتاری مشابه با آمریکا انجام دهد البته مذاکرات همچنان ادامه داد و همان طور که مقام معظم رهبری اشاره کردند مذاکرات در حال انجام است اما اینکه چقدر مذاکره با اروپایی‌ها به نتیجه برسد نمی‌توان روی این موضوع حساب باز کرد که علت‌های مختلفی دارد. در هر صورت نمی‌توان سرنوشت ایران را به وعده و وعیدها گره زد.


رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ایران تمامی راه‌های ممکن را رفت که موجودات موذی برای کشور گرفتاری ایجاد نکنند اما دشمنان به کارشکنی‌های خود ادامه دادند.


وی افزود: با استفاده از ظرفیت‌ها و استعدادهای داخلی می توان فشارهای دشمنان را تبدیل به توسعه و ترقی کرد.


لاریجانی تصریح کرد: اگر فضا برای سرمایه‌گذاری در کشور باز شود می‌توان بسیاری از مشکلات را حل کرد، معمولا در شرایط اضطراری ایرانیان کار بزرگ انجام می‌دهند و گویا درس خواندن در شب امتحان به فرهنگ ما تبدیل شده؛ حتی در زمان جنگ تحمیلی روی تقویت بنیه دفاعی کار شد و توسعه بنیه دفاعی در آن زمان باعث شد که امروز ایران ظرفیت بازدارندگی داشته باشد.


رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هر چند دشمنان اصطلاحا غرش می کنند اما کسی اعتنا نمی‌کند و می‌توان رفتار آمریکا با ایران را با سایر کشورها مقایسه کرد به طور مثال برای سعودی‌ها خجالت‌آور است که با یک تلفن 250 میلیارد دلار برای بازسازی زیرساخت‌های آمریکا پرداخت می‌کنند یا 110 میلیارد دلار تسهیلات نظامی خریداری کردند و حتی آمریکا در جریان کنفرانس ریاض شروط چهارگانه تعیین کرد تا با اسرائیل ارتباط داشته باشد و حتی دعوا بین دو کشور راه انداخت و از هر دو کشور پول دریافت کرد اما درباره ایران نمی‌توانند اصطلاحا حرف گنده‌تر از دهانشان بزنند چرا که ایران توانسته است بنیه دفاعی خود را تقویت کند.


نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم توجه به ظرفیت‌های داخلی افزود: استاندار، شهردار و مدیران باید امروز هم افزا کار کنند و از پتانسیل‌های داخلی به خوبی بهره بگیرند و ضوابط برای سرمایه‌گذاری مردم را تسهیل کنند. ممکن است شیوه درآمدزایی تغییر کند و بعد از بهره برداری از پروژه‌ها‌ با لحاظ زمان‌بندی پول دریافت کنند.


وی ادامه داد: در وضعیت فعلی مقررات نیاز به تحول دارد و مجلس و قوه مجریه به این موضوعات توجه می‌کنند و در جلساتی که با تدبیر مقام معظم رهبری برای همکاری سه قوه تشکیل شده روی موضوع تسهیل سرمایه‌گذاری در داخل و تشویق برای صادرات کار می‌شود در هر صورت این دوره باید طی شود و اگر با همدلی کارها رو به جلو برود شرایط آینده متفاوت خواهد بود و زبان دشمنان با ایران فرق می کند و استقلال اقتصادی با همدلی و برنامه ریزی به وجود می آید.


لاریجانی گفت: برخی از مدیران در بخش های اجرایی باید تغییر می کردند حتی باید زودتر تغییرات انجام می شد تا نیروهای توانمند و با انگیزه کارها را انجام دهند. از تغییراتی که در دولت آغاز شده استقبال می کنم به شرط اینکه افراد با برنامه و با فکر و با کار حرفه ای سرکار بیایند، مجلس شورای اسلامی نیز از تغییرات خوب استقبال می کند مخصوصا در بخش هایی که می تواند برنامه ریزی و ساماندهی اقتصادی کشور را شکل دهد، ضرورت دارد مردانی مسئولیت را برعهده بگیرند تا بتوانند خواسته های مقام معظم رهبری و مسئولان کشور را برای هدایت امور به درستی در زمان مناسب انجام دهند.


وی ادامه داد: وزارتخانه ها و دستگاه ها که خرید خارجی داشته اند باید به شرکت های دانش بنیان و دانشگاه ها رجوع کنند و با به کارگیری ظرفیت های داخلی زمینه جهش کشور را فراهم کنند.


انتهای پیام/ 4003


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب