پیشگیری از کبد چرب با آنتی اکسیدان های طبیعی
به گزارش گروه رسانه های دیگر خبرگزاری آنا، متأسفانه امروزه بیماری های کبدی رواج روزافزونی یافته اند. عملکرد ضعیف کبد توانایی بدن در هضم مناسب غذا، جذب مواد مغذی، شکستن چربی ها و دفع مواد سمی را کاهش می دهد.
عارضه های گوناگونی موجب آسیب دیدن کبد می شوند، بیماری کبد چرب یکی از عارضه های کبد است که درصد شیوع بالایی در سراسر جهان دارد.
محققان دریافته اند که آنتی اکسیدان متداول موسوم به pyrroloquinoline quinine ( PQQ ) که در خاک و بسیاری از مواد خوراکی نظیر کیوی و همچنین شیرسینه انسان یافت می شود، از موش ها در مقابل بیماری کبدی حفاظت می کند.
کیوی جزو آنتی اکسیدان های طبیعی
محققان متوجه شدند زمانیکه به موش های مادر چاق در طول بارداری و شیردهی PQQداده شد، نوزاد آنها در مقابل ابتلا به علائم کبد چرب مصون بود.
محققان موش ها را قبل از بدنیا آوردن نوزادشان با رژیم غذایی پرچرب به سبک غرب تغذیه کردند که منجر به تولد نوزادی با احتمال بالای ابتلا به کبد چرب غیرالکلی شد. در طول 20 هفته، دانشمندان در آب آشامیدنی هردو گروه آزمایشی PQQ افزودند.
کارن جونشر، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید:«ما دریافتیم نوزادان متولدشده از مادران چاق در طول زندگی شان در معرض بیشتر ابتلا به کبدچرب غیرالکلی بودند و در حقیقت یک سوم کودکان چاق زیر 18 سال مبتلا به کبد چرب تشخیص داده نشدند.»
وی در ادامه توضیح داد:«ما متوجه شدیم دادن آنتی اکسیدان طبیعی به مادران در طول بارداری و شیردهی می تواند از ابتلای نوزاد به کبدچرب غیرالکلی پیشگیری کند.»
منبع: نمناک
انتهای پیام/4001
انتهای پیام/