دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 تير 1397 - 03:59

قوه قضاییه نسبت به پرونده‌های زیست محیطی حساس باشد

دبیر علمی همایش ملی «جنگل های ایران، پژوهش و توسعه» با بیان اینکه مسئول طرح‌هایی که فاجعه‌های زیست محیطی به بارآوردند، هنوز مشخص نیست، گفت: قوه قضاییه باید نسبت به پرونده‌های منابع طبیعی و زیست محیطی حساس باشد.
کد خبر : 296629

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، جواد اسحاقی‌راد در آیین افتتاح این همایش ملی 2 روزه در دانشگاه ارومیه با بیان اینکه خاکریز چند کیلومتری دریاچه ارومیه یکی از طرح‌های موثر در تغییر اکولوژیک نگین آبی آذربایجان بوده است، بیان کرد: محل ارزیابی طرح‌های زیست محیطی نامعلوم است.


وی با بیان اینکه قوانین کافی برای برخورد با مخلان زیست محیطی وجود دارد، اضافه کرد: اجرای همین قوانین نیازمند مجریان شجاع و دلسوز است.


وی با بیان اینکه بین وضعیت معیشتی و حفاظت از منابع طبیعی و جنگی‌ها رابطه مستقیمی وجود دارد، گفت: در مناطقی که مردم آن در زیر خط فقر زندگی می‌کنند، نسبت به قطع درختان جنگل‌ها و برداشت ناصحیح از سایر منابع معدنی اقدام می‌شود.


اسحاقی‌راد همچنین با انتقاد از رویکرد ناصحیح مدیریت شهری برای گسترش فضای سبز، بیان کرد: اینکه برای بهره‌مندی صحیح از فضای سبز اقدام به کشت درختانی با نیاز بالا به آب کنیم، غیرکارشناسی است.


دبیر علمی همایش ملی «جنگل‌های ایران، پژوهش و توسعه» با بیان اینکه 180 مقاله تاکنون به دبیرخانه این همایش ارسال شده و مورد بررسی قرار گرفته است، افزود: از 180 مقاله ارسال شده به این جشنواره 104 مورد انتخاب شده که 24 مقاله به صورت شفاهی ارائه می شود.


در ادامه این مراسم نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه میزان بارش در ارومیه بسیار پایین تر از متوسط جهانی است، گفت: حفاظت از ذخایر آبی باید جدی تلقی شود.


سیدهادی بهادری با اشاره به ضرورت تغییر اصلاح الگوی کشت در منطقه، بیان کرد: کشت چغندرقند، هندوانه و سیب با توجه به مصرف بالای آب آن توجیه اقتصادی ندارد و می توان این اقلام را به جای کشت در داخل کشور وارد کرد.


وی با بیان اینکه واردات و صادرات باید هدفمند باشد، اضافه کرد: خودکفایی به معنای تولید همه چیز در داخل کشور نیست و باید به سمت خود اتکایی حرکت کرد.


این همایش ملی امروز با محورهای جنگل کاری، بیومتری جنگل، مهندسی جنگل، اقتصاد و سیاست جنگل، اکولوژی و جنگل شناسی، حمایت و حفاظت جنگل، ژنتیک جنگل، جنگل‌داری و مدیریت جنگل، کاربرد سامانه اطلاعات جغرافیایی و سنجش از دور در جنگل‌داری آغاز بکار کرد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب