سال گذشته 21 هزار نفر دچار بیماریهای منتقله از آب و غذا شدند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، بابک عشرتی در کارگاه بیماریهای منتقله از آب و غذا که به میزبانی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، با اشاره به اهمیت مراقبت از بیماریهای منتقله از آب و غذا، اظهار کرد: مراقبت از این دسته از بیماریها با جمع آوری اطلاعات، تجزیه و تحلیل و تفسیر دادهها و به دنبال آن انجام مداخلات لازم در حیطه حوزه بهداشت در حال اجراست.
وی تعداد طغیانهای مربوط به بیماریهای منتقله از آب و غذا در کشور را در سال گذشته، حدود ۳ هزار مورد اعلام کرد و گفت: معمولا در هر طغیان بین ۶ تا ۷ نفر دچار بیماری میشوند که مهمترین عامل آن در درجه اول استفاده از غذای آلوده و سپس آب آلوده است.
عشرتی تاکید کرد: شهروندان به منظور اطمینان از سالم بودن غذای مورد استفاده باید سعی کنند از غذاهای بستهبندی شده استفاده و غذا را از مراکز معتبر تهیه کنند. همچنین در سفرهای خود از غذاهای گرم و تازه استفاده و از مصرف غذاهای مانده خودداری کنند.
وی در ادامه با تاکید بر رعایت بهداشت فردی، افراد را به شستوشوی کامل و صحیح دستها بعد از اجابت مزاج و قبل از خوردن غذا توصیه کرد.
رئیس اداره بیماریهای منتقله از آب و غذای وزارت بهداشت اسهال را یکی از نشانههای ابتلا به بیماریهای منتقله از آب و غذا دانست و گفت: تعداد زیادی از افراد، سالانه به اسهال دچار میشوند که معمولا به راحتی بهبود مییابند.
وی با بیان اینکه اسهال در سالمندان، زنان باردار و کودکان باید جدی گرفته شود، افزود: افراد در صورت مشاهده اسهال خونی حتما جهت دریافت اقدامات لازم باید به پزشک مراجعه کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/