دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 تير 1397 - 10:06
در نشست رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای دبیرخانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر مطرح شد؛

دیپلماسی ایثار مهندسی معکوس برای مقابله با ایران هراسی

رئیس کمیسیون حقوقی و روابط بین الملل تشکل‌های شاهد و ایثارگر گفت: سفرای دیپلماسی ایثار می‌توانند با مهندسی معکوس با سیاست‌های ایران هراسی در جهان مقابله کنند.
کد خبر : 291997

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، علیرضا رجایی در نشست صمیمی حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی شهیدی نماینده ولی فقیه و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با نخبگان و اعضای دبیرخانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر درباره موضوع دیپلماسی عمومی و تاثیرات آن بر تقویت پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در بحث دیپلماسی دفاعی بسیار موفق ظاهر شده و همانطور که شاهد هستیم پیروزی‌هایی را در سوریه و عراق داشتیم.


وی ادامه داد: دیپلماسی رسمی عمومی کشور با توجه به محدودیت‌هایی که برای آن تعریف کرده‌اند، پاسخگو نیست، به عنوان مثال سخنگوی دستگاه دیپلماسی که متولی دیپلماسی عمومی بوده با توجه به محدودیت‌ها نمی‌تواند در این زمینه به بهرهبرداری بپردازند، لذا ما در اربعین سال گذشته با حمایت‌های محمدجواد ظریف توانستیم دیپلماسی ایثار را کلید بزنیم.


مدیرعامل مرکز توسعه خواهر شهرهای ایران با تشریح فعالیت‌های انجام شده در اربعین سال 96 پیرمون شکل گیری دیپلماسی ایثار تصریح کرد: در آن ایام با دیوان عالی شیعه و آیت الله کاشف‌الغطا ملاقات‌هایی را پیرامون شکل‌گیری این امر داشتیم که مورد استقبال قرار گرفت.


رجایی با تاکید بر اینکه قرار نیست ما دیپلماسی ایثار را در همینجا مسکوت نگاه داریم عنوان داشت: برای عملیاتی شدن موضوع باید شهروندان خود مقیم همان کشورها به عنوان سفرای ایثار انتخاب شوند تا بتوانیم حس قرابت و همدلی را به دیگر کشورها صادر کنیم.


وی در ادامه گریزی به عملکرد منافقین در موجه نگاه داشتن چهره خود نزد افکار عمومی جهانیان داشت و افزود: با گزینش افراد معتقد و زدن حکم سفیری دیپلماسی ایثار در کشورهای مختلف ما نیز میتوانیم مهندسی معکوس انجام داده و چهره منفی که از جمهوری اسلامی ایران در نزد جهانیان ساخته‌اند را خنثی کنیم.


رئیس کمیسیون حقوقی و روابط بین الملل تشکل‌های شاهد و ایثارگر با بیان اینکه با مدیریت ماموریت‌پذیری مردم در ابعاد مختلف می‌توان بر مشکلات فائق آمد خاطرنشان کرد: در بحث خواهر شهرها که سالیان زیادی است آن را پیگیری می‌کنیم از طریق شبکه‌سازی شهرهای اسلامی و آسیایی و کلانشهرها و... می‌توان بسیاری از تحریم‌های جدید را بی‌اثر کرد و این نشان از ظرفیت بالای برون سپاری وظایف حاکمیتی به مردم است.


در ادامه حجت الاسلام والمسلمین شهیدی با بیان اینکه از ابتدای کارم در بنیاد متوجه این مساله شدم که ما غرق در کارهستیم نه سوار بر آن اظهار داشت: نخستین کاری که در بنیاد انجام دادیم این بود که از ظرفیت تشکلها به عنوان اتاق فکر استفاده شود.


نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه تشکلها باید پیشنهادات خود را به عنوان نخبگان جامعه برای ما ارسال کنند افزود: بر همین مبنا برای استفاده از ظرفیت های تشکلهای شادهد و ایثار گر دستور دادیم که این مجموعه با مرکز دانش پژوهان ادغام شوند.


وی ادامه داد: هدف ما این بود که با این کار جانبازان عزیز را که دارای مشکلات عدیده ای هستند از خانه هایشان بیرون بیاوریم.


شهیدی با تاکید بر اینکه جانبازان دارای توانایی بالایی هستند، تصریح کرد: این عزیزان دارای ثبت اختراعات زیادی هستند که گاهی اوقات اختراعات آنها را نزد مقام معظم رهبری میبریم با استقبال ایشان روبرو می شویم.


رئیس بنیاد شهید و امورایثارگران عنوان داشت: بنده ناراحت نمیشم اگر انتقاد سازنده از مجموعه بکنید چراکه شاید شما تشکلها مواردی را میبینید که اینجانب از آن بی اطلاع هستم.


وی گریزی به تعبیر رئیس جمهور پیرامون بنیاد شهید زد و گفت: هنگامی که در روز آخر قبول سمت نمودم در بنیاد دکتر روحانی به بنده فرمودند که اگر وزیری یک وزارت خانه را می چرخاند شما در بنیاد به اندازه سه وزارت خانه مسئولیت دارید.


شهیدی با بیان خاطره ای از سفر به کابل اظهار داشت: در سفر به کابل در مسجدی حضور پیدا کردم که حکمتیار در ان به سخنرانی پرداخت و شروع به بد گفتن از ایران کرد که ایارن با شوروی دست به یکی کرده برای نابودی کشورش در ان هنگام از ایشان اجازه گرفتم و گفتم که خدا کند شما از دست شوروی خلاص شوید و ببینیم کشورتان را بعد از این چگونه اداره خواهید کرد.


وی گفت: هرکس که در بنیاد خدمت میکند توفیق بزرگی است که نصیب هرکسی نمی شود چراکه خدمات رسانی برای ایثار گران لیاقت می خواهد.


نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید با بیان اینکه هنگام تحویل این سمت بیمه دی در حال تعطیل شدن بود افزود: با کارهایی که انجام شد هم اکنون 2 میلیون نفر از ایثارگران و خانوده های انها تحت پوشش این بیمه هستند که در ماه چیزی حدود 165 میلیارد تومان پول بیمه انها می شود.


شهیدی در پایان خاطرنشان کرد: ما در چهار سال گذشته هشتاد وچهار هزار نفر از فرزندان ایثارگران را مشغول به کار کردیم لذا نرخ بیکاری در کشور 2/12 هست ولی در بنیاد شهید 4 درصد می باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب