دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 تير 1397 - 08:01
آنا گزارش می‌دهد؛

همایش منافقین در پاریس و چندین سوال بی جواب/ رویای 40 ساله براندازی و قدرت بی‌بدیل ایران اسلامی

مسعود رجوی کجاست؟ آل سعود چرا از لیست میهمانان منافقین حذف شدند؟ اجاره سخنران و میهمان چند؟ آمریکایی‌ها از حمایت منافقین چه نفعی می‌برند؟ فرانسه چرا سالهاست میزبانی منافقین را برعهده دارد؟ همه این‌ها سوالاتی است که برای هر مخاطبی در جریان مرور اخبار همایش گروهک نفاق پیش می‌آید.
کد خبر : 291182

گروه سیاسی خبرگزاری آنا_آرزو نوروزجم: چندباری عبا پوش‌های سعودی میهمان ضیافت پاریس شده بودند و حالا نوبت به کت و شلواری‌های آمریکایی رسیده، مقاماتی که حالا هرکدامشان درون دم و دستگاه ترامپ کاره‌ای هستند و برای آینده دنیا خط و نشان می‌کشند.


ضیافتی که هفت سالی می‌شود به میزبانی پاریس و کروهگی که خود را مدافع آزادی ایران می‌داند برگزار می‌شود.



همایشی که امسال مریم رجوی همسر سرکرده این کروهگ آن را همایش "مقاومت ایران" خوانده و گفته: از قیام دی ماه به این طرف آتش تغییر سرنگونی نمایان شده و دکل کشتی پیروزی انقلاب دموکراتیک در چشم انداز است.


حرف‌هایی که نشان می‌دهد سرکرده این گروهک و کسانی که فریب وعده‌های تو خالی آنها را خورده‌اند، برای به آشوب کشیدن کوچه و خیابان‌های ایران برنامه ریزی و آدم اجیر کرده اند.



حضور نزدیکان و معتمدین دونالد ترامپ در این همایش حرف و حدیث کم نداشت، از تقاضای رهبر این گروهک برای ایستادگی جامعه جهانی در برابر ایران گرفته تا برنامه و هدف غربی‌ها برای تسلط به اوضاع و احوال ایران و نبض بازاری که این روزها کمی نامنظم می‌زند.


چهره غایب این کنفرانس هم مانند سال‌های پیش مسعود رجوی بود،‌غیبیتی 15 ساله که بنا بر برخی گفته‌ها او در گیر و دار حمله آمریکا به عراق در سال 2003 کشته شده است.


ادعایی که تا کنون شورای مرکزی گروهک منافقین آن را نه تایید کرده است و آن را تکذیب کرده است.


تغییر در انتخاب چهره‌ها برای سخنرانی در ضیافت فرمایشی منافقین، می‌تواند از تغییر موضع کشورهای حامی منافقین خبر دهد.


تلاش عربستان برای فتنه‌انگیزی و دامن زدن به بحران‌های داخلی ایران به خصوص جنوب کشور شاید اعلام نوعی استقلال از حضور در بین منافقین باشد.


استقلالی که تا چند دوره پیش وجود نداشت و حضور رهبران سعودی مانند ترکی الفیصل بر وابستگی و خط دهی منافقین مهر تایید می‌گذاشت.


عقربه سرسپردگی همیشه سرگردان اعضای منافقین حالا دو سالی می‌شود از سمت و سوی سرزمین سعودی‌ها بیشتر به سمت غرب دنیا متمایل شده است.


حالا اعضای این گروه به تکاپو افتاده ‌اند تا در ازرای خرج کردن مبالغی هنگفت برای حضور و سخنرانی افرادی چون جان بولتون مشاور امنیت آمریکا و رودی جولیانی مشاور حقوقی دونالد ترامپ برای خود و سیاست‌هایشان اعتبار بخرند.


آنطور که رسانه‌های غربی گزارش داده‌اند رویکرد امسال حاضرین در این همایش تغییر و براندازی حکومت ایران است.


هدفی که نزدیک به 40 سال است از سوی اعضای این گروهک تروریستی و حامیان آنها دنبال می‌شود .


جنس میهمان‌های امسال این ضیافت اما کمی متفاوت تر از قبل بود،‌ بنا بر گزارش مطبوعات آمریکایی بیشتر کسانی که برای حضور در سالن کنفرانس حاضر شده بودند از پناهجویان سوری مقیم در آلمان بودند.


منافقین برای اینکه نشان دهند تعداد زیادی از ایرانیان موافق برنامه‌های این گروه هستند، هر سال با فراخوان‌های متعدد، تعداد زیادی از دانشجویان خارجی نیازمند، پناهجویان مختلف با ملیت‌های مختلف و حتی برخی از بی‌خانمان‌ها را با وعده گردش در شهرهای اروپایی نظیر برلین و پاریس و همچنین وعده‌های غذایی رایگان و حتی پرداخت پول برای حضور در همایش و شنیدن سخنرانی‌های ضد ایرانی به سمت همایش خود جذب می‌کنند.



همایش‌هایی که خیلی‌ها از آن با «همایش با جمعیت اجاره‌ای» و «سخنرانان اجاره‌ای» یاد می‌کنند.


رودی جولیانی –شهردار پیشین نیویورک


نیوت گینگریچ رئیس پیشین کنگره آمریکا


سناتور جوزف لیبرمن


ژنرال جیمز جونز – مشاور امنیت ملی اوباما و رئیس پیشین ناتو


ادوارد رندل – رئیس پیشین حزب دموکرات


تام ریج – وزیر پیشین امنیت ملی


بیل ریچاردسون – وزیر پیشین انرژی در دولت آمریکا و نماینده سابق این کشور در سازمان ملل


ارتشبد کیسی – فرمانده نیروهای ائتلاف در عراق و رئیس ستاد ارتش آمریکا


لیندا چاوز- دستیار پیشین رئیس جمهور


فرانسیس تاونزند – مشاور پیشین رئیس جمهور آمریکا


لوییس فری – اداره تحقیقات فدرال


ژنرال جیمز کانوی- فرمانده پیشین تفنگداران آمریکا


ژنرال دیوید دپتولا – فرمانده اطلاعات نیروهای هوایی آمریکا


ژنرال چاک والد – جانشین فرماندهی نیروهای آمریکا در اروپا


تنها چند نفر که دها چهره اجاره‌ای آمریکا هستند که صندلی‌های ردیف جلوی این کنفرانس را اشغال کردند.


مقامات ایران اما در برابر این کفرانس سالانه ساکت نماندند و روز چهارشنبه سی‌ام خرداد، سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزیر امور خارجه، در گفت‌وگو‌های سیاسی دوجانبه با هیئت فرانسوی به ریاست «مونتاین» دبیرکل وزارت خارجه این کشور، نسبت به استمرار حضور منافقین و فعالیت آنان در خاک فرانسه اعتراض کرد و خواستار ممانعت از اقدامات این گروه تروریستی در فرانسه شد.


طرف فرانسوی حاضر دراین نشست تاکید کرد که پاریس با هوشیاری کامل بر فعالیت کلیه گروه‌هایی که سابقه فعالیت تروریستی دارند نظارت می‌کند. و البته رابطه‌ای هم با آنها ندارد.


اما سوال اصلی اینجاست چرا دولتی که داعیه حمایت از حقوق بشر دارد و برای احقاق حق مردم به اعتقاد خودش یقه چاک می‌دهد در برابر حضور گروهی که ماهیتی ترورسیتی دارد سکوت کرده است؟


آیا برای ساکنان کاخ الیزه از آزادانه گشت و گذار کردن اعضای گروهک منافقین منفعتی وجود دارد؟


سوال‌هایی که ساله‌هاست دولت فرانسه ار پاسخ به آن طفره می‌رود و همچنان برای میهمان‌های این سیرک سالانه جواز ورود صادر می‌کند.


حالا اوضاع بهم ریخته کشورهای منطقه و وجود برخی گروه‌هایی که به نام اسلام چهره منافقین دهه شصت ایران را زنده می‌کنند و آشفتگی‌های این روزهای بازار و اقتصاد ایران، باعث شده مریم رجوی و میهمانان اجاره‌ای‌اش خیال کنند آب برای ماهیگیری گل‌الود است و می‌توانند بر موج برخی ناملایمات داخلی ایران سوار شوند.


موجی که آنها را به سمت تحقق رویای 40 ساله نشستن بر کرسی زمامداری در ایران نزدیک می‌کند و جمهوری اسلامی ایران در همین دوران بیش از پیش رشد کرده و به عنوان قدرتی بی بدیل در منطقه شناخته می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب