دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 تير 1397 - 14:18
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه مطرح کرد؛

شناسایی عوامل خطر تغذیه‌ای بیماری‌ها

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه از برگزاری اولین کارگاه آموزشی بررسی ملی الگوی مصرف غذایی خانوارهای ایرانی خبر داد و گفت: عوامل خطر تغذیه‌ای بیماری‌ها شناسایی می‌شود.
کد خبر : 291046

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، زهرا عبداللهی در مراسم افتتاحیه آموزشی بررسی ملی الگوی مصرف غذایی خانوارهای ایرانی اظهار کرد: اطلاعات بررسی مصرف خانوارها در سیاستگذاری‌های غذا و تغذیه در سطح کلان و در حیطه‌های تولید، توزیع، واردات و صادرات غذایی و قیمت گذاری اقلام غذایی لازم است.


وی ادامه داد: همچنین در برنامه ریزی‌های تغذیه ای، اجرای مداخلات و حمایت‌های لازم برای دستیابی به مواد غذایی مغذی، سالم و مطابق با عادات و ترجیحات افراد جامعه و آموزش افراد جامعه در راستای انتخاب بهتر غذا به منظور حفظ سلامت و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر لازم است الگوی مصرف غذایی مردم در مقاطع مشخصی مطالعه شده و عوامل خطر تغذیه‌ای بیماری‌ها شناسایی شود.


وی بیان کرد: کمک به تعیین وضعیت ناامنی غذا و تغذیه‌ای در جامعه و تدوین سبد غذایی مطلوب از دیگر کاربردهای مهم مطالعات بررسی مصرف غذایی خانوارهای کشور به شمار می‌رود.


مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت از برگزاری کارگاه‌های آموزشی بررسی ملی مصرف غذایی خانوارهای کشور در چند مرحله برای کارشناسان تغذیه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و بررسی با مراجعه به خانوار از شهریور ماه در استان‌های کشور خبر داد.



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب