دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 تير 1394 - 14:42

چاپ کتاب‌های«زراعت گیاهان ادویه‌ای» و«سبزیجات و ویتامین‌ها» در واحد تاکستان

کتاب‌های«زراعت گیاهان ادویه‌ای» و«سبزیجات و ویتامین‌ها» از سوی اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان به مرحله چاپ و انتشار رسید.
کد خبر : 29092

به گزارش خبرنگار آنا، کتاب زراعت گیاهان ادویه‌ای توسط دکتر جهانفر دانشیان، عضو هیئت علمی و استاد گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان با همکاری مهندس محمدمهدی امیری خوریه، عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این واحد و امین مرادی اقدم دانشجوی دوره دکتری زراعت و مدرس واحد تاکستان در ۱۰۰۰ نسخه به چاپ رسید.


به گفتهٔ امیری خوریه موضوع کتاب حاضر مطالعه و بررسی نحوه تولید و خواص بیش از 40 گیاه ادویه‌ای و دارویی است.


امیری خوریه از مولفان این کتاب به خبرنگار آنا گفت: حفاری‌های باستان‌شناسان نشان می‌دهد که انسان ماقبل تاریخ، برگ گیاهان را برای افزایش طعم غذاها مورد استفاده قرار می‌داده‌اند؛ مصرف و تولید ادویه‌ها در تمدن‌های باستانی چین، هند، یونان، مصر و روم نقش مهمی بازی کرده است؛ در این کتاب ابتدا به بررسی تاریخچه هر ادویه به شکل مجزا پرداخته و شیوه‌های تولید و نکات درمانی و تغذیه‌ای را مورد بررسی قرار داده‌ایم.









به گفتهٔ امیری خوریه موضوع کتاب حاضر مطالعه و بررسی نحوه تولید و خواص بیش از 40 گیاه ادویه‌ای و دارویی است



وی افزود: در این کتاب بیش از چهل گیاه ادویه‌ای و دارویی مورد بررسی دقیق کارشناسان قرار گرفته و سعی شده است تا با استفاده از آخرین مطالعات و تحقیقات بین‌المللی این گیاهان مفید مورد بررسی دقیق قرار گیرند.


کتاب حاضر برای علاقه‌مندان و دانشجویان رشته گیاهان دارویی، باغبانی و شیمی گیاهی در 276 صفحه و در ۱۰۰۰ شمارگان توسط انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی تألیف و چاپ شده است.


کتاب سبزیجات و ویتامین‌ها


کتاب سبزیجات و ویتامین‌ها توسط محمدمهدی امیری خوریه عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد تاکستان و با همکاری دکتر جهانفر دانشیان، عضو هیات علمی و استاد گروه کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان در ۱۰۰۰ نسخه به چاپ رسید.


به گفتهٔ امیری خوریه موضوع کتاب حاضر مطالعه و بررسی نحوه تولید و خواص بیش از 50 سبزی و خواص درمانی آنها است.


امیری خوریه از مولفان این کتاب به آنا گفت: امروزه با مطالعات فراگیر و تحقیقات مشخص شده است یک رژیم غذایی سالم و مفید، محتوی همه گروه‌های غذایی به خصوص میوه‌ها و سبزیجات است، سبزی‌ها به علت داشتن فیبر و کالری پایین، انتخابی عالی برای مصرف انسان‌ها هستند.


وی ادامه داد: با مصرف سبزیجات کنترل وزن و تامین ویتامین‌ها و مواد مغذی مورد نیاز بدن به راحتی امکان‌پذیر بوده و بدین شیوه سلامت بدن سریع‌تر تامین می‌شود؛ مصرف سبزیجات و میوه‌ها سبب کاهش بروز التهاب‌ها و بیماری‌های مزمن مانند دیابت نوع دوم، سکته مغزی، سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.








کتاب سبزیجات و ویتامین‌ها، مطالعه و بررسی نحوه تولید و خواص بیش از 50 سبزی و خواص درمانی آنها است

امیری خوریه با بیان اینکه ورزش و مصرف بیشتر سبزیجات در رژیم غذایی روزانه سبب پیشگیری از بروز بیماری‌های خطرناک شده و به افزایش کارایی و طول عمر می‌انجامد، اظهار کرد: دنیای سبزیجات، دنیای رنگ‌ها و ویتامین‌ها است، مصرف طیف‌های مختلف سبزیجات با رنگ‌های گوناگون سبب افزایش سلامتی بدن و طول عمر می‌شود.


این مولف خاطرنشان کرد: بهتر است کودکان و نوجوانان را از سنین کودکی به مصرف انواع سبزیجات و میوه‌ها عادت دهید تا در بزرگ‌سالی هم مصرف کننده این نعمت‌های خداوندی باشند، در اثر پیش رو سعی شده است سبزیجات با نگاهی دقیق و بررسی منابع متعدد داخلی و خارجی بررسی شده و مزایای مصرف آنها شرح داده شود، مطالعات نشان داده است نوجوان و کودکانی که از کودکی اقدام به مصرف سبزیجات در رژیم غذایی روزانه خود می‌کنند در بزرگ‌سالی نیز این عادت خوب خود را ادامه می‌دهند.


به گزارش آنا، کتاب حاضر برای علاقه‌مندان و دانشجویان رشته گیاهان دارویی و باغبانی در 266 صفحه و در ۱۰۰۰ شمارگان توسط انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی تألیف و چاپ شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب