خطرات شرط بندی و قمار آنلاین در جام جهانی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، فعالیت این سایتها معمولاً در رقابتهای مهم ورزشی نظیر جام جهانی و بین قارهای، المپیک و... به اوج خود رسیده و بیشتر این گونه سایتها کلاهبرداری هستند. به همین دلیل پلیس فتا توصیههای پیشگیرانهای را در این باره ارائه میکند:
1- گردانندگان برخی از این سایتهای قمار و شرطبندی پس از پرداخت مبلغ ثبت نام توسط قربانی اقدام به غیر فعال کردن سایت میکنند.
2-عدم ارسال جوایز توسط گردانندگان سایت قمار و شرطبندی و از سوی دیگر معرفی افرادی که وجود خارجی ندارند.
3- مجرمان سایبری با طراحی سایتها و درگاههای جعلی در صدد کلاهبرداری از کاربران و برداشتهای غیرمجاز از حساب بانکی آنها هستند.
به گزارش آنا، براساس ماده 707 قانون مجازات اسلامی در رابطه با قمار هر کس آلات و وسایل مخصوص به قماربازی را بسازد یا بفروشد، در معرض فروش قرار دهد یا از خارج وارد کند و در اختیار دیگری قرار دهد به سه تا یک سال حبس و یک میلیون و 500 هزار تا شش میلیون ریال جزای نقدی محکوم میشود.
همچنین طبق ماده 708، هرکس قمارخانه دایر کند یا مردم را برای قمار به آنجا دعوت کند به 6 ماه تا 2 سال حبس و 3 تا 12 میلیون ریال جزای نقدی محکوم میشود و بر اساس ماده 709، تمام اسباب و نقود متعلق به قمار حسب مورد معدوم یا به عنوان جریمه ضبط میشود.
انتهای پیام/