دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

5 راه برای استفاده بهینه از ماکروویو

زمان پخت غذا با ماکروویوها بسیار کمتر و کار با آنها سریع تر از اجاق گازهای معمولی است. با وجود این اثرات منفی روی مواد مغذی غذاها می گذارد.
کد خبر : 288332

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، آشپزخانه های امروزی پر از لوازمی است که به پخت سریع غذا کمک می کنند و هنگامی که صحبت از ابزار می شود، هیچ چیزی برای پخت و پز آسان سریع تر ازمایکروویو نیست. بسیاری از ما بدون هیچ تفکری، فوراً ماکروویو را به عنوان اولین انتخاب در نظر می گیریم و غذای یخ زده و یا باقیمانده از شب قبل را در آن گرم می کنیم. با وجود نگرانی ها در مورد اشعه ی موجود در مایکروویوها آنها عملاً راه خود را به درون خانه ها باز کرده و به یکی از لوازم زندگی ما تبدیل شده اند.


در اجاق گازهای معمولی گرما به آرامی از بیرون غذا به داخل آن نفوذ می کند، اما در مایکروویو ها بالعکس است و گرما از داخل غذا به سمت خارج تولید می شود؛ به همین دلیل است که زمان پخت غذا با مایکروویوها بسیار کمتر و کار با آنها سریع تر از اجاق گازهای معمولی است.


مایکروویوها با پخت سریع و چند ثانیه ای، با تغییر مواد مغذی به فرم بیولوژیکی غیرفعال، آنها را از بین می برند و به مواد سمی و سرطان زا تبدیل می کنند. عوارض پخت غذا با فر و اجاق قابل مقایسه با مایکروویو نیست.


برای حفظ ایمنی و جلوگیری از حذف مواد مغذی غذاها به نکات زیر توجه کنید:


۱. فقط از ظروف شیشه ای و سرامیکی استفاده کنید.


۲. برای پخت میوه و سبزی از حداقل آب و حداقل زمان استفاده کنید تا حداقل مواد مغذی از بین بروند.


۳. روی ظروف خود یک در قرار دهید و کمی آن را باز بگذارید تا رطوبت از آن خارج شود.


۴. در صورتی که درِ دستگاه مایکروویو آسیب دیده است و یا به خوبی بسته نمی شود، حتماً آن را تعویض کنید.


۵. هرگز از ظروف پلاستیکی در داخل مایکروویو استفاده نکنید.


منبع: نمناک


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب