![ویژگی مهم تیمها در استارتآپهای موفق چیست؟](/files/fa/news/1403/4/13/583298_311.png)
دایرة المعارف دانشبنیانها ۱۰۷؛
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هدف از برگزاری این جشنواره معرفی انواع غذاهای سنتی اندیمشک با ارزش غذایی بالا و الگوی بهداشتی مناسب در میان سبد غذایی خانواده ها و جلویگری از رشد فزاینده بیماری ها در مصرف غذاهای ناسالم بود.
در این جشنواره که با شرکت پرشور بانوان، دانشجویان و کارکنان هم واحد اندیمشک همراه بود، غذاهای سنتی، پیش غذا و شیرینی ها ویژه ماه مبارک رمضان که مزین شده به اسمای الهی بودند به نمایش گذاشته شد.
در پایان به شرکت کنندگانی که توانستند امتیازات لازم را کسب کنند هدایای ارزنده ای اعطا شد.
انتهای پیام/