افزایش 100 درصدی برداشت محصولات کشاورزی از مزارع آموزشی تحقیقاتی واحد جویبار
دکتر داریوش حمیدی در حاشیه بازدید از اینمزارع آموزشی تحقیقاتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، شرایط مطلوب خاک، استفاده از بذر مرغوب، کاشت به موقع، مبارزه با آفات و علفهای هرز و مدیریت مناسب را از جمله عوامل موثر در افزایش میزان تولید گندم و جو در اراضی واحد جویبار دانست.
رئیس واحد جویبار افزود: «سال گذشته برای نخستین بار 10 هکتار از مزارع بلااستفاده این دانشگاه با عملیات تسطیح، زهکشی و بهسازی زمین در راستای ارتقای کیفیت آموزشی دانشجویان و با رویکرد کاهش وابستگی به شهریه دانشجو و درآمدزایی و استفاده بهینه از اراضی زیر کشت رفته بود و امسال نیز شاهد دومین برداشت گندم و جو در سال جاری هستیم.»
حمیدی تصریح کرد: «علی رغم کمبود و محدودیت منابع آبی به حول و قوه الهی برداشت محصول نسبت به سال گذشته 100 درصد افزایش داشته و انشاء الله در سال زراعی جدید نیز با توجه به بهبود شرایط خاک برداشت این محصول بیش از این افزایش یابد.»
وی از دکتر مجید صفری عربی عضو هیأت علمی گروه کشاورزی واحد جویبار به خاطر تلاش بی وقفه در راستای ثمربخشی این طرح درآمدزایی قدردانی کرد.
انتهای پیام/