دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا مطرح شد؛

افزایش 40 درصدی برداشت گندم از مزرعه آموزشی و تحقیقاتی واحد اهواز

تولید و برداشت گندم در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز نسبت به سال گذشته 40 درصد افزایش داشته است.
کد خبر : 282698

رئیس دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز با بیان این مطلب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، استفاده از رقم مرغوب، کاشت به موقع، مبارزه با آفات و علف‌های هرز و مدیریت مناسب را از جمله عوامل موثر در افزایش میزان تولید گندم در مزرعه واحد اهواز خواند.


مانی مجدم گفت: «علی‌رغم کمبود و محدودیت منابع آبی، حدود 4 تن گندم در هر هکتار از مزرعه واحد اهواز برداشت صورت گرفت که نسبت به سال‌های قبل در بخش درآمدزایی دانشگاه موفق‌تر بوده است.»


وی تصریح کرد: «گندم از نظر میزان تولید و سطح زیر کشت مهمترین محصول کشاورزی ایران در مناطق مختلف کشور است و از نظر اقتصادی و تأمین غذای اصلی مردم اهمیت فراوانی دارد، بنابراین واحد اهواز در 3 سال اخیر توانسته است تناژ این محصول استراتژیک را در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه افزایش دهد.»


این مسئول مدیریت مناسب مزرعه این واحد دانشگاهی توسط مهندس شاپور برات پور و عوامل زیر مجموعه را نیز یکی از عوامل افزایش تناژ گندم خواند و ادامه داد: «سعی خواهیم کرد تا در سال زراعی جدید نیز تناژ این محصول را بیش از این افزایش دهیم.»




انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب