جعفرزاده: مذاکرات هستهای باید درس عبرتی برای تندروها باشد/ آنهایی که ظریف را خائن خطاب کردند باید استغفار کنند
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی در حاشیه نشست علنی مجلس شورای اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران درباره توافق هستهای ایران با 1+5 گفت: به نظر بنده در طول مدت مذاکره، خیلی به تیم مذاکرهکننده و شخص ظریف ظلم شد که تندروها باید از این کارشان استغفار کنند.
وی ادامه داد: پس از دیدار رهبری با مسئولان نظام که حمایت ایشان از تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان همراه با تقدیر و تشکر بود ما انتظار داشتیم که افرادی که مذاکرهکنندگان را خائن خواندند و اقدامات افراطی علیه تیم مذاکرهکننده انجام دادند برگردند و از آقای ظریف و تیم مذاکرهکننده عذرخواهی کنند.
این نماینده مردم در مجلس تصریح کرد: اما دیدیم که شخصی که ظریف را خائن خطاب کرده بود بعد از این دیدار رهبری تنها از مقاومت ظریف در برابر تهدید طرف آمریکایی تشکر کرد و حاضر به عذرخواهی نشد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با بیان این مطلب اظهار کرد: من فکر میکنم با توجه به اینکه روند کار دولت به نتیجه خوبی رسید، کسانی که به صورت افراطی مسائل را دنبال میکردند باید عبرت بگیرند و درس عبرتی برای آنها باشد که متناسب با خواست ملت حرکت کنند و خودشان را تافته جدابافته و عاقلتر از همه عقلا ندانند.
وی با اشاره به تفاوت تیم مذاکرهکننده قبلی با تیم فعلی تصریح کرد: این موضوع که میگویم شوخی نیست؛ اما مذاکرهکنندگان قبلی در مذاکرات عمدتا تاریخ اسلام را تعریف میکردند و اختلاف خاصی در مذاکرات رخ نمیداد اما به عقیده بنده آقای ظریف یک پتانسیل مبتکر و خلاق ایرانی را از ایران به نمایش گذاشت.
نماینده رشت در مجلس با اشاره به جو امروز صحن علنی مجلس گفت: امروز دیدیم که در جلسه علنی مجلس شعارهای تند داده نشد و تندروها ساکت بودند و من فکر میکنم که آنها درس گرفتند و امیدوارم که دیگر شاهد این روند نباشیم.
جعفرزاده با بیان اینکه «یکی از وعدههای دولت روحانی به تحقق پیوست»، گفت: در زمینه هستهای و سیاست خارجی دولت عملکرد بسیار خوب و قوی از خود ارائه کرد و توافق فراتر از آن چیزی بود که خیلیها تصور میکردند.
این نماینده مردم رشت در مجلس با بیان اینکه «مذاکرات هستهای درس عبرت خوبی برای تندروها شد»، خاطرنشان کرد: مذاکرات هستهای اجماع رژیم صهیونیستی و برخی از کشورهای منطقه در جهت ایرانهراسی و منزوی کردن ایران را شکست داد و این تابو شکسته شد.
وی ادامه داد: کنفرانس نفت که در انگلیس برگزار میشود نیز میتواند اتفاق خوبی برای ما باشد و میتواند فتح بابی برای مراودات بینالمللی ایران باشد.
جعفرزاده با بیان اینکه «تحریمها کاغذ پاره نبودند»، تصریح کرد: دولت یازدهم از زمان روی کار آمدن با دو مسئله اساسی به شدت درگیر بود که یکی از آن مسائل مسئله سیاست خارجی ایران بود که پیش از این به دلیل برخی مسائل بیاهمیت مثل مطرح کردن هولوکاست با تنش روبهرو شده بود.
وی ادامه داد: دومین مسئلهای که دولت با آن مواجه است، موضوع مشکلات جوانان است که بعد از توافق باید تمرکز خود را بر روی رفع این مشکلات بگذارد.
جعفرزاده خاطرنشان کرد: من فکر میکنم که با تمام سیاهنماییهایی که علیه دولت وجود داشت و مخالفان به شعار تدبیر و امید دولت هجمه میکردند دیدیم که تا حدود زیادی نشان داد که حوصله هم باید چاشنی تدبیر و امید باشد و فکر میکنم از این به بعد امید و همراهی مردم با دولت بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام/