دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 تير 1394 - 15:05
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی سازمان غذا و دارو:

محصولات غذایی را با نشانگرهای تغذیه‌ای انتخاب کنید

مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای به مصرف کننده کمک می‌کند با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخابی آگاهانه داشته باشند.
کد خبر : 28011

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، هدایت حسینی، گفت: برنامه مهم نشانگرهای تغذیه‌ای اکنون در حال انجام است و به تمام دانشگاه‌ها و شرکت‌های تولید کننده ابلاغ شده تا این برنامه با هدف افزایش آگاهی مصرف کنندگان، اصلاح الگوی مصرف و ارتقای سلامت جامعه، اجرا شود.
وی گفت: نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای به مصرف کننده کمک می‌کند با توجه به شرایط جسمی و نیازهای شخصی، انتخاب آگاهانه داشته باشند.
اجرای برنامه پایش سموم باقیمانده در میوه‌ها
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو یادآور شد: سال گذشته فعالیت‌های بسیار خوبی در کاهش سموم باقیمانده انجام دادیم. این برنامه هم اکنون با جدیت در حال انجام است و نتایج نیز اعلام می‌شود.
اجرای برنامه ارتقای سلامت لبنیات
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو گفت: ارتقای سلامت لبنیات که از سال گذشته شروع شده است نیز از برنامه‌های جدی و حساس این اداره است که با توجه به حساسیت لبنیات کارشناسان این اداره به طور منظم از شرکت‌های مربوطه نظارت و گزارش‌ها را اعلام می‌کنند.
حسینی افزود: با شرکت‌هایی که کوچکترین تخلفی را داشته باشند برخورد و پرونده آنها به مراجع قضایی فرستاده می‌شود.
وی افزود: ارتباط‌های موثری را با سازمان‌های مربوطه دیگر از جمله استاندارد، دامپزشکی و جهاد کشاورزی برقرار کرده ایم که این هدف از این ارتباط ها ارتقای سلامت مواد غذایی و تبادل نظر با سازمان‌های مرتبط است.
این مقام مسول افزود: سلامت مردم برای ما بسیار اهمیت دارد و با هیچ گزینه‌ای معامله نمی‌کنیم و اگر متوجه شویم شرکت‌هایی سوء استفاده کنند و تخلفی را داشته باشند برخورد جدی با آنها می‌شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب