تازهخوری از ارکان تغذیه مناسب است
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، به نقل از سازمان غذا و دارو، سهیل اسکندری، با تایید سخنان چند روز گذشته رئیس هیات مدیره صنعت آبلیموی ایران درباره تعامل موثر با سازمان غذا و دارو به ویژه در خصوص غیر مجاز بودن بسته بندی آبلیمو در بطریهای بزرگتر از دو لیتر گفت: از آنجا که مصرف آبلیمو در منازل بیشتر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار کم است، نگهداری آن به اندازه زیاد در ظرفهای حجیم، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب را زیاد میکند که خود این موضوع موجب اکسیده شدن آبلیمو و آسیب دیدن مواد مفید آن خواهد شد.
اسکندری ادامه داد: تولید کنندگانی که بر حسب سفارشات مراکز دولتی، ارگانها و سازمانها، قصد فروش تولیدات خود با بسته بندیهای بزرگتر از دو لیتر دارند، صرفا با انعقاد قرارداد مشخص میتوانند نسبت به ارائه بسته بندیهای بزرگتر از دو لیتر برای این چاشنی محبوب و قدیمی اقدام کنند.
معاون اداره کل نظارت بر فراوردههای غذایی آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: آبلیموهای اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارد؛ ویتامینهای مورد انتظار مصرف کننده از آبلیموی اکسید شده به دست نخواهد آمد، علاوه بر آن رنگ این آبلیموها نیز از نظر ظاهری تغییر میکند.
اسکندری یادآور شد: توصیه عمومی ما به تازه خوری محصولات غذایی است و این توصیه یکی از محورهای تغذیه سالم به شمار میرود.
انتهای پیام/