دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

با بامیه چه غذاهایی می توانیم درست کنیم ؟

علاوه بر ویتامین ها،بامیه سرشار از پروتئین و فیبر است و مصرف آن می‌تواند سبب کاهش ابتلا به دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی - عروقی شود.
کد خبر : 278483

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، بامیه سرشار از ویتامین‌ها و املاح معدنی همچون ویتامین K، منگنز، ویتامین C، فولات، منیزیم، تیامین و ویتامین B است. علاوه بر ویتامین ها، این ماده غذایی سرشار از پروتئین و فیبر است و مصرف آن می‌تواند سبب کاهش ابتلا به دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی - عروقی شود. در ادامه با دستور پخت چند غذای خوشمزه با بامیه آشنا خواهید شد.


خورش بامیه جنوبی


مواد لازم


بامیه: ۷۰۰ گرم


گوشت خورشی: ۴۰۰ گرم


گوجه‌فرنگی: ۶۰۰ گرم


تمبر هندی: نصف بسته


پیاز: دو عدد بزرگ


سیر: یک بوته کوچک


نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم


فلفل دلمه‌ای خردشده برای تزیین: به میزان لازم


طرز تهیه


پیازها را خرد کنید و با گوشت تفت دهید. وقتی خوب تفت خورد زردچوبه و بقیه ادویه‌جات را رویگوشت بریزید.بعد به گوشت آب سرد اضافه کنید و اجازه دهید خوب بپزد.تمبر هندی را در یک کاسه آب جوش بریزید. سپس آن را با قاشق کمی هم بزنید و اجازه دهید خیس بخورد. سیرها را رنده کنید و تفت دهید. وقتی سرخ شدند گوجه پوره‌شده را اضافه کرده و صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود و کمی تفت بخورد.


چوب بامیه‌ها را بگیرید، فقط حواس‌تان باشد خیلی از ته آنها را نگیرید چون بامیه لزج می‌شود.شیره تمبر هندی را از صافی رد کنید و در نیم ساعت آخر پخت خورش، همراه گوجه‌ سرخ‌شده و بامیه به خورش اضافهکنید.در آخر نمک بزنید و اجازه دهید خورش جا بیفتد.


‬فوت کوزه‌گری


به جای گوجه‌فرنگی می‌توانید از یک تا دو قاشق رب گوجه هم استفاده کنید. اگر هم به چاشنی تمبر هندی علاقه‌ای ندارید، می‌توانید از آب‌لیمو استفاده کنید.


خورش بامیه با میگو


مواد لازم


میگو: به میزان دلخواه


سیب‌زمینی: دو عدد متوسط که هشت تکه شده باشد


سیر: دو حبه


پیاز: یک عدد متوسط


بامیه: به میزان دلخواه


رب گوجه‌فرنگی: دو قاشق غذاخوری


نمک، ادویه کاری و روغن: به میزان لازم


طرز تهیه


اول از همه پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهیتابه روی اجاق گاز همراه یک قاشق غذاخوری روغن سرخ می‌کنیم. بعد از اینکه کمی سرخ شد، سیر رنده‌شده را اضافه می‌کنیم.کمی بعد میگو را در ظرف می‌ریزیم و منتظر می‌شویم میگو همراه سیر سرخ شود، سپس زردچوبه، ادویه و رب گوجه را اضافه می‌کنیم. حالا سیب‌زمینی‌ها را همراه کمی آب در ظرف می‌ریزیم. مقدار آب باید تا حدی باشد که فقط روی سیب‌زمینی‌ها را بپوشاند.


در قابلمه را می‌بندیم تا سیب‌زمینی‌ها بپزند. حالا کلاهک بامیه‌ها را جدا می‌کنیم و بعد آنها را در کمی روغن تفت می‌دهیم. در اواخر پخت آنها را به خورش اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم در خورش نرم‌تر شوند.بامیه‌ها را در ظرفی ریخته و حدود 30 دقیقه با آب و نمک بجوشانید، سپس آنها را در صافی ریخته و با آب بشویید. وقتی آب آن خوب گرفته شد آنها را در‌تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا لزجی‌شان کاملا گرفته شود.


منبع: افکارنیوز


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب