دفاع نخستین دانشجوی دکتری تخصصی دانشکده کشاورزی و صنایع غذایی واحد دامغان برگزار شد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مریم هراتی دانشجوی دکتری تخصصی در رشته علوم و صنایع غذایی از رساله خود باعنوان «خواص آنتی اکسیدانی و فیتوشیمیایی اسطوخودوس و اثر آروماتراپی آن بر اضطراب و بیقراری با میدازولام در بخش مراقبتهای ویژه» با راهنمایی دکترحسین جلالی و دکتر لیلا نوری و با حضور دکتر دماوندی رئیس دانشکده، دکتر اسماعیل باباخانزاده و دکتر احمد رنجبر به عنوان استادان مشاور و دکتر عبدالرضا محمدی نافچی به عنوان داور و ناظران پژوهشی در دانشگاه آزاداسلامی واحد دامغان با نمره عالی، دفاع کرد.
بنا به اعلام متخصصان، مریم هراتی با پژوهشی کاربردی در حیطه بینرشتهای پزشکی- صنایع غذایی و داروهای گیاهی و با بررسی بالینی جایگزینی رایحه درمانی با اسانس اسطوخودوس به جای داروی آرامبخش شیمیایی میدازولام برای احیای بیماران پس از عمل جراحی، کمک خوبی به تامین آرامش بیماران کرده است.
این دانشجوی کوشا که در رشته پرستاری، مدرک کارشناسی دارد با تغییر گرایش و ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی، رشته صنایع غذایی را انتخاب کرده و توانسته محصولی کاربردی از پایان نامه دکتری خود به جامعه معرفی کند که امید است در سال حمایت از کالای ایرانی به این تولید دانشمحور وپژوهشساختارکمک کنیم که در مدار تولید صنعتی وارد شود.
دکتر حسین جلالی دکتری تغذیه و گیاهان دارویی از دانشگاه وین اتریش و دکتر لیلا نوری دکتری صنایع غذایی از دانشگاه علوم مالزی در طول 2 سال هدایت این رساله را بر عهده داشتند.
انتهای پیام/