واکنش تلگرامی ربیعی به خبر استیضاح
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، چند روزیست حرف و حدیث هایی از استیضاح دو وزیر رفاه و راه و شهرسازی از تریبون های بهارستان شنیده میشود، هر چند برخی نمایندگان برای انجام این استیضاح دلیل و برهان دارند، اما برخی دیگر مخالف آن هستند و برای حمایت از این دو وزیر دولت در حال لابی هستند.
بروز اتفاقاتی مثل سوختن و غرق شدن کشتی سانچی و عدم ارائه گزارش های مربوط به آتش گرفتن آن به نمایندگان مجلس و سقوط پرواز تهران_یاسوج و اتفاقاتی از این دست باعث شده نمایندگان مجلس به تلاش و تکاپو بیفتند و تقاضا کنند ربیعی و آخوندی در برابر وکلای ملت پاسخگو باشند.
روز گذشته محمد باقر نوبخت سخنگوی دولت در نشست هفتگی خود با خبرنگاران به این اقدام مجلس واکنش نشان داد و گفت: استیضاح حق مجلس است و می تواند از این حق استفاده کند اما اینکه واقعا این دو وزیر عملکردشان مناسب نبوده است، قطعا دولت نظری مخالف نظر مجلس دارد.
سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی هم به تازگی اعلام کرده، استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی سهشنبه یا چهارشنبه هفته آینده برگزار خواهد شد.
حالا نمایندگان عزمشان را جزم کرده اند تا یکی یکی پشت تریبون بروند و سوال کنند، آنها معتقدند علی ربیعی پس از چندسال تصدی بر کرسی وزارتخانه کار و و رفاه اجتماعی باید برای وضعیت نامناسب تامین اجتماعی ،اداره شرکتهای تحت مالکیت آن و وضعیت بدهی های تامین اجتماعی عنوان شده، پاسخ دهد.
علی ربیعی به دنبال این خبر در کانال تلگرامی خود اینگونه نوشت و واکنش نشان داد:
«شنیده بودم: پرسیدند چرا سوئیس وزیر دریانوردی دارد اما دریا ندارد، گفتند به همان دلیلی که ایران وزیر رفاه دارد!!!»
«امروز در حالیکه مطالب مربوط به استیضاح را در فضای مجازی مرور میکردم و همزمان حقوق عقبافتاده کارگران فولاد که رنج همیشگیشان قلبم را چنگ میاندازد، پیگیری میکردم خدا را شکر، فردا حقوق آنها پرداخت خواهد شد، دوستی برایم یک پیام ویدیوئی فرستاد. تلخندی جالب از هموطنی خوشذوق که مفهوم واقعی طنز نقادانه در آن نهفته بود. این طنز به موضوع رفاه ایرانیان پرداخته است. هرچند در سالهای پس از انقلاب و به خصوص در دولتهای یازدهم و دوازدهم، ما کارهای زیادی کردیم اما همچنان کارهای زیادی هم در پیش رو داریم.
فقر، انواع نابرابریهای منطقهای و قومی و جنسیتی، حاشیه و متن، نسلی شدن فقر و... از مسائلی است که باید با سیاستهای منسجم بر آنها غلبه کنیم.
کاهش فقر علاوه بر تخصیص منابع، سیاستگزاری و برنامهریزی منسجم میطلبد وگرنه فقر همچنان ریشهدار باقی می ماند. من معتقدم هیچ جامعهای مسیر رشد و توسعه را بدون داشتن سیاست رفاهی اثربخش و فقرزدا نمیتواند بپیماید.
خدا را سپاسگزارم که ما در وزارت رفاه با همه کمبودها توانستهایم در طی این چند سال هم مسائل را فهم کرده و هم تمامی سیاستگزاری و برنامه ها را بر اساس این فهم، پایهریزی کرده و جلو ببریم. مسیری طولانی در پیش است...
علی ربیعی
ساعت دو بامداد _ دفتر کارم در خیابان آزادی
۱۶ اسفند ۹۶
انتهای پیام/