ورود رئیسجمهور به مساله علوم اسلامی صحیح نیست؛ روحانی به کار خود بپردازد
به گزارش حوزه احزاب گروه سیاسی خبرگزاری آنا، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در کنگره سراسری حزب مردم سالاری ضمن تشریح شرایط کنونی کشور اظهار داشت: ما تحت فشار از خارج کشور هستیم و آمریکا فشار سنگینی بر ما وارد می کند و امکان خروج آمریکا از برجام و بازگشت دوباره تحریم ها هم وجود دارد.
مطهری افزود: بانک های خارجی در اثر تحریم ها، همکاری درستی با ما ندارند و طبعا ما از نظر اقتصادی تحت فشاریم و از نظر داخلی هم با نارضایتی ها و اعتراض هایی مواجه هستیم.
نائب رئیس دوم مجلس با اشاره به اینکه در شرایط ویژه ای قرار داریم و عده ای می خواهند القا کنند که ما به بن بست رسیده ایم و هیچ راهی غیر از اینکه جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی از آرمان های خود دست بردارد، وجود ندارد تصریح کرد: اما ما این تلقین را نمی پذیریم و معتقدیم انقلاب اسلامی و هر حرکت اجتماعی و هر نهضتی دائما نیازمند ارزیابی راه طی شده است و نیاز به اصلاح مستمر دارد و انقلاب ما هم از این قاعده مستثنی نیست.
وی ادامه داد: این طور نیست که اگر به مشکلاتی برخوردیم، باید در آرمان های اولیه خود تجدید نظر کنیم بلکه ممکن است در جاهایی کاستی هایی در انتخاب روش ها وجود داشته باشد که ما باید بعضی از روش های خود را اصلاح کنیم.
مطهری با بیان اینکه آنچه در رسانه های بیگانه تاکید می شود، به بن رسیدن جمهوری اسلامی است اظهار داشت: باید مراقب باشیم که به این موضوع دامن نزنیم بلکه باید در پی اصلاح امور باشیم. ما به اصلاحات مختلفی نیاز داریم و در حوزه اقتصادی، نیازمند اصلاح ساختار اقتصاد هستیم.
وی ضمن اشاره به 4 بخش اقتصاد کشور گفت: یکی دولت، دیگری بخش خصوصی و بخش دیگر، نظامیان و دیگری، نهادهای حکومتی هستند و طبعا نقش بخش خصوصی ما کوچک است که این مانعی برای پیشرفت اقتصادی ما محسوب می شود.
وی ضمن اشاره به بیانات رهبر انقلاب گفت: اخیرا رهبر انقلاب توصیه کرده اند که نهادهای نظامی، از بنگاه های اقتصادی غیر مرتبط بیرون بیایند و وزیر دفاع هم این موضوع را اعلام کرد که این نشان می دهد که احساس اصلاح امروز وجود دارد.
مطهری علت اینکه ما در ورود به بازار قطر و روسیه، بحران هایی برای این ها به وجود آمده بود و موفق نبودیم، کوچک بودن بخش خصوصی دانست که نمی توانستند با کشورهایی مانند ترکیه رقابت کنند و ترکیه به سرعت بازار فطر و روسیه را تصاحب کرد تصریح کرد: بخش خصوصی ما کوچک است و فعال نیست و رقابت به معنای واقعی در آن وجود ندارد.
وی با بیان اینکه برای اصلاحات سیاسی باید به احزاب میدان داد گفت: احزاب، اتاق فکر برای جامعه هستند و مردم را در زمان انتخابات هدایت می کنند و باعث می شوند که افراد حراف و فریبکار، نتوانند مردم را فریب دهند.
مطهری ضمن اشاره به حق اعتراض مردم با تاکید بر اینکه باید حق اعتراض را به رسمیت بشناسیم گفت: خوشبختانه در اتفاق های اخیر در توسعه سیاسی یک گام به جلو برداشتیم و همه قبول داشتند که باید حق اعتراض را به رسمیت شناخت و هر اعتراضی را نباید به معنی براندازی و مخالفت با ولایت فقیه تلقی کرد.
وی با بیان اینکه ما بی جهت بر اقوام و مذاهب سخت گیری می کنیم گفت: لازم است این ها در جایی مراسمی داشته باشند که از آن ها دریغ می کنیم که این کار درستی نیست. ما به راحتی می توانیم دل های این ها را به سمت جمهوری اسلامی جذب کنیم.
مطهری ضمن تاکید بر اینکه نوع رفتار ما باید متعادل باشد و تلاش برای تحکیم وحدت ملی داشته باشیم و برای تحکیم وحدت ملی تلاش کنیم تصریح کرد: نه این که فقط بگوئیم وحدت ملی وجود دارد و عده ای هم پای کار هستند کافی است، بلکه باید همه مردم را متحد کنیم و این کار هم نیاز به مقدماتی دارد
نائب رئیس دوم مجلس با اشاره به آشوبهای اخیر خیابان پاسداران تهران، اظهار داشت: عده ای خیابان را بستند و نباید با روش غیرمقتدرانه با کسانی که نظم عمومی را به هم زدند، برخورد کرد. اینکه با چنین افرادی رأفت نشان دهیم و مذاکره کنیم کار درست نیست چرا که آنان فرصت پیدا کردند و دست به آن اقدامات زدند.
مطهری همچنین ضمن اشاره به ورود برخی افراد به مسائلی که ارتباطی به آنها ندارد، تصریح کرد: این که ما علم دینی و علوم اسلامی داریم و یا نداریم، بحث تخصصی و قابل بحث است و شهید مطهری هم این ها را مطرح کرده اند، اما این که رئیس جمهور در جایگاه بالاترین مقام اجرایی کشور این مسائل را مطرح کند، درست نیست.
وی با بیان اینکه کسی دنبال این قبیل حرف ها نیست، گفت: اگر بحثی هم هست بحث علوم انسانی بوده که به آن جواب داده شده است و بنده ورود رئیس جمهوری به این مسائل را صحیح نمی دانم چرا که وی مدیر اجرایی است و باید کار خود را انجام دهد.
نائب رئیس دوم مجلس ضمن بیان اینکه در سه دوره اخیر شاهد ورود روسای جمهور به مسائل ایدئولوژیک بودیم، تصریح کرد: شاید هم دلیلش این باشد که به لحاظ اجرایی تحت فشارند و گریزی هم به صحرای کربلا می زنند ولی کار رئیس جمهوری این نیست.
وی با بیان اینکه شهید مطهری اصرار داشت که روسای جمهوری روحانی نباشند و پست های اجرایی مگر در صورت ضرورت نپذیرند، تصریح کرد: رئیس قوه قضائیه هم در همه چیز وارد می شود و هر کسی باید به کار خود بپردازد، گزارش فعالیت های خود و پاسخ سوالات مردم را بدهد.
انتهای پیام/