بازرسی وزارت بهداشت از رستورانها و اماکن بینراهی / کنترل کیفی مواد غذایی
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، سیدرضا غلامی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت ضمن اعلام این خبر افزود: بر اساس دستورالعمل ابلاغی، برنامه مدیریت مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی امسال از پانزدهم اسفند آغاز و تا پایان روز پانزدهم فروردین ماه سال ۹۷ ادامه خواهد داشت.
غلامی گفت: براساس این برنامه، همه کارشناسان مهندسی بهداشت محیط شاغل در معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی و مراکز بهداشت شهرستانها و بازرسین مهندسی بهداشت محیط مراکز جامع خدمات سلامت شهری و روستایی در سراسر کشور در قالب تیمهای بازرسی و نظارتی از ۸ صبح تا ۸ شب در طول یک ماه در روزهای تعطیل و غیرتعطیل فعال هستند.
وی افزود: در بعضی از مناطق کشور از جمله خراسان رضوی، قم، شیراز، استانهای ساحلی شمالی و جنوبی و استانهای مسافرپذیر دیگر، کارشناسان بهداشت به صورت سه شیفته از ۸ صبح تا ۲ بعدازظهر و از ۲بعد از ظهر تا ۸ شب و از ۸شب تا ۱۲ شب فعال است.
غلامی گفت: در ستاد همه معاونتهای بهداشت دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور و ستاد مراکز بهداشت شهرستانها یک نفر به عنوان کشیک از ۸ صبح تا ۸ شب جهت هماهنگی و جوابگویی مراجعه کنندگان مستقر بوده و یک نفر نیز از ۸ شب تا ۸ صبح فردا به عنوان آنکال نیز برنامه ریزی شده است.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار اظهار کرد: در این برنامه علاوه بر بازرسیهای بهداشت محیطی که بصورت تخصصی توسط اکیپهای بازرسی انجام میشود، بازرسیهای مشترک نیز با سازمان تعزیرات حکومتی، سازمان دامپزشکی، اداره اماکن نیروی انتظامی، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مراجع قضایی و ستاد نوروزی استانها و شهرستانها نیز برنامهریزی انجام خواهد شد.
غلامی گفت: در برنامه سلامت نوروزی کنترل و بازرسی ویژه از رستورانها و اماکن بین راهی با اولویت کنترل کیفی مواد غذایی، بهداشت فردی و آب آشامیدنی نیز انجام خواهد شد.
وی افزود: همچنین استفاده بهینه از تجهیزات پرتابل بازرسی در همه بازرسیهای بهداشتی توسط همکاران بازرس در طول برنامه به عمل خواهد آمد.
غلامی یادآور شد: سامانه تلفنی ۱۹۰ آمادگی پاسخگویی به هموطنان در طول برنامه را دارد و هموطنان هر گونه شکایت مرتبط با رعایت نکردن بهداشت فردی و عرضه مواد غذایی غیر بهداشتی و یا تاریخ گذشته، عدم رعایت بهداشت و نظافت واحدهای ارائه دهنده خدمات و عدم رعایت بهداشت و نظافت در سرویسهای بهداشتی عمومی و نمازخانهها بویژه در مسیر راههای ارتباطی شهرها و پمب بنزینها و ترمینالهای مسافربری زمینی و ریلی و هوایی را به این سامانه اعلام کنند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام/