ایجاد آزمایشگاه مرجع الکترومغناطیس در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه امیرکبیر، دکتر حیدرعلی طالبی در نهمین کنفرانس بینالمللی سیستمها و فناوریهای الکترونیک قدرت و محرکههای الکتریکی تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده را 60 نفر دانست که اکثریت آنها استاد تمام هستند و گفت: در سطح کارشناسی، 4 گرایش الکترونیک، کنترل، قدرت و مخابرات راهاندازی شده است، ولی در سطح کارشناسی ارشد و دکتری اقدام به ایجاد رشتههای میانرشتهای کردهایم.
وی رشته انرژی در سطح کارشناسی ارشد را یکی از رشتههای میانرشتهای این دانشکده دانست که با همکاری دانشکده مکانیک و مهندسی فیزیک و انرژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر راهاندازی شده است، اظهار کرد: علاوه بر آن رشته مکاترونیک با همکاری دانشکدههای مکانیک و مهندسی پزشکی و کامپیوتر راهاندازی شده است.
طالبی راهاندازی گرایش جدیدی در حوزه اویونیک با همکاری دانشکده مهندسی هوافضا را از دیگر گرایش های این دانشکده نام برد و ادامه داد: با مجوز وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 4 قطب علمی مخابرات، پردازش سیگنال، کنترل و رباتیک و قدرت و دو پژوهشکده در زمینه تحقیقات کاربردی در دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر راهاندازی شده است.
به گفته وی، پژوهشکده ایمنی شبکه با اعتبارات وزارت نیرو و پژوهشکده الکترومغناطیس کاربردی با بودجه وزارت ارتباطات در این دانشکده راهاندازی شده است.
طالبی با اشاره به همکاریهای بینالمللی علمی این دانشگاه، یادآوری کرد: در دانشگاه بیرمنگام قرارداد همکاری داشتیم و در حال حاضر با دانشگاههای آلمان، هلند و فرانسه دورههای مشترکی را برگزار کردیم. در این دورهها، دانشجویان دو سال در ایران و دو سال در خارج از کشور مشغول به تحصیل خواهند شد.
رئیس دانشکده مهندسی برق دانشگاه صنعتی امیرکبیر در خصوص انجام تحقیقات کاربردی در این دانشگاه، گفت: محققان این دانشگاه، موفق به ارائه سیستمهای ریل تایم شبکه شدند که با استفاده از این سیستم میتوان اگر خطایی در شبکه رخ دهد، قبل از آن که به خاموشی برسد، شبکه اقدام به تحلیل میکند.
به گفته وی، با استفاده از دادههای این شبکه میتوان خطای ایجاد شده در شبکههای توزیع برق را رفع کرد.
طالبی اجرای طرح ملی تولید رله ملی را از دیگر اقدامات علمی این دانشکده نام برد و خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری وزارت نیرو ساخته شده و در حال حاضر در کشور به بهرهبرداری رسیده است.
رئیس دانشکده مهندسی برق از راهاندازی آزمایشگاه مرجع الکترومغناطیس خبر داد و گفت: اگر دستگاهی در حوزههای الکترونیک و مغناطیس در کشور عرضه شود، در این آزمایشگاه از نظر میزان تشعشعات مورد ارزیابی قرار میگیرد و تاییدیه نمونه برای دستگاه به منظور عرضه آن به بازار صادر میشود.
به گفته وی، این دانشکده دارای 30 آزمایشگاه تحقیقاتی و 3 آزمایشگاه آموزشی است.
انتهای پیام/